Yıldız Holding Hızlandırma Programı’na seçilip yatırım alacak üç girişim belli oldu

Yıldız Holding Hızlandırma Programı’na seçilen girişimler; VibeVision, TradeMonday ve DeepNeep şirketleri oldu. [Özel Haber]

Yıldız Holding’in girişimleri desteklemek amacıyla başlattığı hızlandırma programı, girişimlere yatırıma başladı.

Yıldız Holding Hızlandırma Programı’na seçilen girişimler; VibeVision, TradeMonday ve DeepNeed şirketleri oldu. İkinci döneminin Haziran 2020’de başlaması planlanan program gıda hammaddeleri, yeni ürünler ve ambalaj alanlarına odaklanacak. Sente Foundry iş birliğiyle yürütülen ve Corona Virüs salgınına yönelik önlemler nedeniyle online tamamlanan programın ikinci dönemi haziran ayında başlayacak.

Program kapsamında 500 başvuru arasından detaylı bir çalışmayla ön eleme sürecini tamamladıklarını anlatan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Ülker, “Dünyanın dört bir yanından yeni girişimcileri büyük şirketlerle buluşturan iş ortağımız Sente Foundry ile şubat ayında başlayan altı haftalık verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Bu süreçte belli süreçleri başarıyla geçerek seçilen yedi girişimi sadece dinlemekle kalmadık, onlara Yıldız Holding ve şirketlerinin deneyimini de aktararak mentorluk yaptık. Aralarından seçtiğimiz üç girişime de program kapsamında yatırım yapacağız. Gelecek dönemde Yıldız Holding olarak start up’lara verdiğimiz desteği sürdürmek, inovatif proje ve fikirlerle Yıldız Holding şirketlerine destek sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Güncel İçerikler