Twin, 22 Mart’a kadar çocuklara online olarak her gün ücretsiz kodlama eğitimi verecek

2017 yılında kurulan yerli girişim Twin, çocukların doğasında olan merak duygusunu beslemeyi, çocuklara bilimin kolay ve eğlenceli olduğunu göstermeyi hayal eden bir eğitim odaklı girişimdir.

Twin, Koronavirüsü nedeniyle okulların tatil olması ve bunun sonucunda ailelerin çocuklarına evde nasıl eğitim vereceği noktasında yaşadığı sıkıntıdan yola çıkarak, ücretli verdikleri kodlama eğitimlerini bir süreliğine ücretsiz olarak vereceklerini açıkladı.

Eğitimler için YouTube bağlantısı: Twin YouTube kanalına git »

Bu noktada açıklama yapan Twin kurucuları: “Velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de destek olmak adına normalde ücretli ve fiziksel olan kodlama eğitimlerimizi ücretsiz ve online şekilde tüm çocuklara açıyoruz. Bu periyodu olabildiğince zihnen, ruhen ve bedenen sağlıklı geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız.” dediler.

16-22 Mart 2020 haftası boyunca her gün 13:00-14:00 saatleri arasında YouTube canlı yayınları üzerinden ücretsiz bir şekilde kodlama eğitimlerine katılabilir, sorularınızı sorabilir ve evinizden kodlama öğrenmeye başlayabilirsiniz.

 

Güncel İçerikler