ÇiçekSepeti, verilen siparişlerde ürünün son hali için Sipariş Görsel Onayı hizmetini duyurdu

ÇiçekSepeti, dünyada ilk defa uygulamaya alınan “Sipariş Görsel Onayı” dönemini başlattı. ÇiçekSepeti müşterileri, verdikleri çiçek ve yenilebilir çiçek siparişlerinde, gönderim öncesi hazırlanan ürünün son halini görerek onay verebiliyor.

Pek çoğumuz sevdiklerimize bir sürpriz yapmak, doğum gününü ya da evlilik yıldönümü gibi özel bir günü kutlamak, bir dostumuzun yeni işini tebrik etmek için çiçek ya da yenilebilir çiçek gönderiyoruz. Hayatın hızlı temposu nedeniyle bunu da genellikle masa başında yapıyor, online çiçek ve hediye siparişini tercih ediyoruz.

Online hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti de müşteri memnuniyetini artırmak hedefiyle dünyada ilk defa uygulamaya alınan “Sipariş Görsel Onayı” dönemini başlattı. Bu kapsamda ÇiçekSepeti’nden çiçek ve yenilebilir çiçek gönderimi yapanlara, siparişleri hazır olduğunda ürün görseli kısa mesaj ve e-posta yoluyla iletiliyor. Müşteri, 10 dakika içerisinde sipariş görselini onaylama hakkına sahip oluyor ve hediyesini ya da kendisi için satın aldığı ürünü dağıtım öncesi görme şansı buluyor.

Güncel İçerikler