Catering pazar yeri platformu Hungry, 20 milyon dolar yatırım aldı

Birçok şirketin toplantılarda, özel etkinliklerde ve davetlerde catering ihtiyacını karşılayan pazar yeri platformu Hungry, Seri B turunda 20 milyon dolar yatırım aldı.

Bağımsız şeflerle şirketleri bir araya getiren platformun ikinci yatırım turu Evolution VC Partners ve Whole Foods’un eski CEO’su Walter Robb liderliğinde gerçekleşti. Ayrıca şirketin yatırımcıları arasına oyuncu Kevin Hart ve hiphop müzisyeni Jay-Z gibi popüler isimler de dahil oldu. Gıda sektörünü yakından tanıyan Whole Foods eski CEO’su Walter Robb, Hungry’e yatırım yapmakla birlikte şirketin yönetim kuruluna da katıldı.

Birçok teknoloji şirketi catering hizmeti için Hungry’i kullanıyor

Aldığı ikinci tur yatırımıyla birlikte piyasa değeri 100 milyon doları aşan Hungry özellikle teknoloji şirketleri tarafından tercih ediliyor. Amazon ve Microsoft gibi teknoloji liderlerinin yanı sıra Deloitte ve PWC gibi büyük şirketler de catering hizmeti için Hungry’i tercih ediyor.

Bir pazar yeri olan Hungry’de genellikle bağımsız ve başarılı şefler, şirketlerle bir araya gelerek catering hizmeti sağlıyor. Böylelikle birçok şirket, lüks ve kaliteli restoranlardan daha kaliteli olabilecek yiyecekleri daha uygun maliyetlerle alabiliyor.

Ayrıca sosyal sorumluluk alanında da faaliyet gösteren Hungry, satılan her iki öğün yemek için bir öğün yemek bağışlıyor. Bugüne kadar 500.000’den fazla öğün yemek bağışlayan şirket sosyal sorumluluk hedefi olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde açlığı bitirmeyi hedefliyor.

 

Güncel İçerikler