Yerli girişim PetSurfer, Axa Sigorta iş birliği ile evcil dostları güvence altına aldı

PetSurfer, evcil hayvan bakıcıları ile evcil hayvan sahiplerini buluşturan Türkiye’nin yeni nesil pet platformudur.

Sistemde 5 temel hizmet mevcut olup, bu hizmetler host (evcil hayvan bakıcısı) evinde bakım, surfer (evcil hayvan sahibi) evinde bakım, köpek anaokulu, köpek gezdirme ve ev ziyareti şeklinde yer almaktadır.

Evcil hayvan sahipleri ve bakıcılar sistem üzerinden buluşup rezervasyon gerçekleştiriyor. Sigorta kapsamı da tam da bu noktada hayata geçiyor. Rezervasyon tarihleri ve takip eden 1 haftayı kapsayan, evcil hayvanlarımızı koruma altına alan yeni nesil bir sorumluluk sigortası hayata geçmiş bulunuyor.

PetSurfer kurucu ortağı Gizem Akdaş bu durumu şu şekilde değerlendirdi: “Türkiye’de bugüne kadar evcil hayvanları belirli tarihler içerisinde koruma altına alan bir sigorta işlevi maalesef yer almıyordu. Axa Sigorta ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda PetSurfer’a özel bir sorumluluk sigortası düzenlendi. Axa Sigorta’nın yenilikçi bakış açısı ile birlikte efektif bir çalışmaya imza atarak kullanıcılarımıza özel bir değer oluşturma çabası içerisindeyiz.”

PetSurfer’ın diğer kurucu ortağı Umut Kaymaz ise “Axa Sigorta ile yaptığımız çalışmalarda Avrupa ve Amerika’da yaygın olarak görülen sigorta modelini Türkiye’ye uyarlama noktasında bir ilki gerçekleştirdiğimizi söyleyebiliriz. Umarız ki yapılan bu inovatif çalışma, Türkiye’deki evcil hayvan sektöründeki yeni gelişmelere vesile, evcil hayvanlar için gerçekleştirilen farkındalık çalışmalarına destek niteliğinde olur.” dedi.

Girişimle ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler