WinGlobal’in ikinci dönem sahnesine çıkan 13 girişim

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi bünyesinde hayata geçirilen, girişimler için uluslararası hızlandırma programı WinGlobal‘in ikinci dönem sahnesi gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank‘ın da bizzat tüm girişimleri dinlediği bu günde 13 girişim sunum yaptı.

WinGlobal ikinci dönem sahnesine çıkan 13 girişim:

Sertifier’da eğitimleri sonrasında kuruluşlar, entegre edilebilir web uygulaması aracılığıyla akıllı sertifika ve açık rozetlerini tasarlayıp alıcı gruplarına gönderebilirler, blockchain güvencesi ile depolayabilirler.

Fanaliz: Gerçek veya tüzel kişilerin kredi riskini yüzlerce veriyi inceleyerek saniyeler içerisinde ölçebilen bir karar destek sistemdir.

Arcadia Design: Mimarlar ve teknikerler için ölçüm alma ve röleve süreçlerini kolaylaştıran ve hızlandıran arttırılmış gerçeklik tabanlı cep uygulamasıdır.

StokArtı: Şirketlerin ticari adını korurken fazla malzeme ve varlıkların satışı ve ihracatı için gereken her türlü listeleme, talep toplama, dijital pazarlama, email duyurularını gerçekleştirir.

LimonTech: İstasyonsuz dilediğin yerden alıp dilediğin yere bırakabildiğin temiz hızlı ve güvenli bisiklet ve scooter paylaşım platformu.

Radiofar: IoT platformumuz, hareket eden obje ve insanların takip edilmesini, ortam sensor verilerinin toplanmasını, ayak izi haritası çıkartılması, geo-fencing ile iş ve işçi güvenliği sağlanması, değerli ekipmanların anlık takibi gibi farklı alanlarda senaryolara çözüm bulmaktadır.

Earnado: Kişilerin, öğrenip uygulama yaparak para kazanabilecekleri firmalara değer katacakları platformdur.

Consultants: influencer pazarlaması süreçleri için kritik olan üç bileşeni bir arada sunmaktadır; influencer varitabanı, analitik değerleri ve çoklu içerik dağıtımı. Pazarlamayı ajanslar ve markalar için kolay, hızlı ve başarısı ölçülebilir bir hale getirmektedir.

OwlFamily ülkemizde yılda 214 milyar TL’yi bulan gıda israfını önlemeye yönelik bir mobil uygulamadır.

ForFarming: IoT tabanlı, topraksız tarım girişimidir.

MeloKnows : Uygulama, kendini sürekli yenileyen güzellik sektöründe, özellikle büyük şehirlerdeki yoğun iş hayatına sahip kadınların tek bir platform üzerinden kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayabilmesi üzerine basit ve ulaşılabilir çözümler sunmaktadır.

PEGO: çalışanların performansını 360 derece objektif olarak ölçümler, insan kaynaklarına sunduğu raporlar ile birey, ekip ve kurum faaliyetlerinin geliştirilmesine yardımcı olur.

Wastespresso: Dünyamızda her yıl oluşan tonlarca kahve atığını işleyerek sürdürebilir ve doğal pipetler üretiyoruz.

Güncel İçerikler