60 bin TL hibeli Bayer’in girişim hızlandırma programı G4A Turkey’e başvurular başladı

Bayer’in bir “Yaşam Bilimleri” şirketi olarak, bu alandaki dijital girişimleri ve girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla küresel çapta yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırma Programı’nın Türkiye ayağı G4A Turkey’in üçüncüsü başlıyor.

Son Başvuru: 1 Mart 2020

Bayer’in girişim hızlandırma programı G4A Turkey 2020 için 1 Mart’a kadar başvuru yapılabiliyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek G4A Turkey’e şu alanlarda çözümleriniz varsa başvuru yapabilirsiniz. Bunlar;

  • Sağlık
  • Tarım
  • Radyoloji
  • Çevre Sağlığı (haşere ve kemirgen mücadelesi)
  • Kalite
  • Kurumsal fonksiyonlar

1.5 milyon TL’lik katkı

Bugününe kadar, hibe, mentorluk, eğitim desteği ve iş birliği imkanı ile Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine iki yılda toplam 1,5 milyon TL değerinde katkı sağlayan Bayer, girişimcileri desteklemeye devam edecek.

Bu program kabul almanız için; fikir aşamasını geçen, yalın bir ürüne, prototipe ya da ileri seviyede bir girişime sahip olmanız gerekiyor.

Bayer yöneticilerinden ve girişim ekosisteminin önde gelen isimlerinden oluşan özel bir jüri tarafından seçilecek girişimler 60 bin TL değerinde hibe, mentorluk, eğitim, iş birlikleri ve Bayer Merkez Ofisi’nde 100 gün süreli çalışma ortamı ile desteklenecek. Başvuruları 1 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan G4A Turkey Girişim Hızlandırma Programı ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve katılım şartlarına g4a.health/turkey adresinden ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler