KolayBi ile Paynet iş birliği, KOBİ’lere yeni bir çözüm sunacak

Türkiye’deki girişimlerin büyük kurumlarla yaptığı iş birliklerini sizlerle paylaşmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. Ekonomiyi etkileyecek ve büyütecek girişimlerin artması da en büyük temennimiz.

KOBİ’lerin dijitalleşme sürecini destekleme hedefi ile kullanıma sunulan ön muhasebe programı girişimi KolayBi’ ile ödeme hizmeti sağlayıcılarından Paynet, işletmelerin finansal ihtiyaçlarını kolaylaştıran bir iş birliğine imza attı.

Yapılan iş birliği kapsamında, bulut tabanlı KolayBi’ programını kullanan işletmeler aynı platform üzerinden Paynet’in güvenli altyapısı ile tüm kredi kartlarından taksitli ya da tek çekim ödeme alabilecek.

KolayBi’ tarafından müşterilerden bu hizmet için herhangi bir entegrasyon ücreti talep edilmeyeceği gibi, Paynet’in hali hazırda üye işyerlerine sunduğu teknolojik ve finansal faydalarına da erişim imkanı verilecek. KolayBi’nin her sektöre uyumlu geliştirilmiş çözümleri ile işletmeler; cari hesap takibi, fatura takibi, stok yönetimi, gelir gider takibi, e-fatura/e-arşiv ve online banka entegrasyonuna ek olarak Paynet’in güvenli altyapısından online ödeme alarak ticari süreçlerinin önemli bir kısmını düşük maliyetlerle dijitalleştirmiş olacak.

Paynet; uzaktan ödeme almanın en hızlı yolu PayLink, ödemelerin anlık olarak izlenebildiği ve tüm tahsilat akışının yönetilebildiği PayPortal, mobil cihazları POS cihazına dönüştüren Paynet CepPOS ve ana firmaların bayileri ile olan cari hareketlerini izleyebildiği ve yönetebildiği PaySmart gibi ürünleri ile binlerce KOBİ ve kurumsal ölçekli işletmenin hayatını basitleştiren bir şirkettir.

Güncel İçerikler