Almanya merkezli baharat karışım girişimi Just Spices, 13 milyon Euro Seri B yatırım aldı

Almanya merkezli baharat karışımı markası Just Spices, B serisi turda 13 milyon Euro yatırım aldığını duyurdu. Yatırım turuna; Five Seasons VenturesCoefficient Capital ve Bitburger Ventures katıldı.

Doğrudan tüketicilere yönelik olan girişim Just Spices’ın iki ana ürün serisi var. “Baharat Karışımları” ve “IN MINUTES”.

Birinci seri, çeşitli baharat karışımlarından oluşuyor. Başlangıçta toplanan satış verileri ve müşteri geri bildirimleri ile yeni karışımlar geliştiriliyor.

2018 yılında piyasaya sunulan ikinci seride ise, sadece baharatların, hızlı bir yemek hazırlamak için gereken tarifi ve karışımı sağladığını ve yemeğin tamamlanması için gereken birkaç malzeme ile sabit yemek tarifleri sunuyor.

Just Spices kurucu ortağı ve CEO’su Florian Falk, “Gıda sektöründe yenilikçi, hızlı ve dengeli çözümlere duyulan ihtiyaç her zamankinden daha fazla, bir yandan insanların daha az zamanı var, bu yüzden yiyeceklerin olabildiğince karmaşık olmaması gerekiyor, ancak diğer yandan hala istek ve ihtiyaçlarımız var… Just Spices ile ve özellikle MINUTES’te kaygısız bir alternatif sunuyoruz. Bunu başarmak için sadece fantastik bir ortaklık ağı kurmakla kalmadık, aynı zamanda inanılmaz bir ekip oluşturduk. Daha çok insana yemek pişirme sevinci ve eğlencesi getirmek istiyoruz ” dedi.

Müşteri edinme stratejisinin bir parçası olarak ve ürün geliştirme konusunda “geri bildirim döngüsüne” güç vermek için Just Spices, canlı, aktif bir ev aşçıları topluluğu oluşturduğunu da ayrıca dile getiriyor. Satışlarının yüzde 60’ından fazlası online olarak üretiliyor ve girişim, sosyal medyada Avrupa’da en çok takip edilen baharat markalarından biri olduğunu da iddia ediyor.

Güncel İçerikler