Yılda 40 milyondan fazla bilet üreten Biletinial, web sitesini ve mobil uygulamalarını yeniledi

Yılda 40 milyondan fazla bilet üreten ve Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen eğlence platformu Biletinial.com, web sitesini ve mobil uygulamalarını yeniledi.

Türkiye’deki etkinlik biletinin yaklaşık yüzde 50’sini üreten Biletinial, 2020 Ocak ayı itibariyle dünya standartlarında modern bir tasarım ve ara yüzle kullanıcılarına “Merhaba” dedi. Geliştirdiği özellikleriyle üstün bir kullanıcı deneyimi sunarken, kullanım kolaylığına odaklanarak geliştirdiği özellikleriyle kullanıcıların etkinliklere en hızlı şekilde bilet almalarına imkân sağlamak için tasarlanmıştır.

Yenilenen arayüz ve eklenen yeni özellikler sayesinde kullanıcıların davranış alışkanlıklarını yakından takip eden biletinial.com, geliştirilmiş filtreleme özelliği ile tüketicilerin lokasyonlarına göre diledikleri etkinliklere anında ulaşmalarına imkân sağlıyor.

Yepyeni Modern Bir Tasarım

Biletinial, kullanıcıların en kısa sürede diledikleri etkinliklere bilet almaları için kullanıcı dostu bir tasarımla marketlerdeki yerini aldı. Sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı alanda bilet satışı yapan Biletinial, 2020 yılında yepyeni bir ara yüzle karşımıza çıktı. Biletinial, Ulusal ve uluslararası çapta tüketicileri birçok etkinlikle başarılı bir şekilde buluşturmaya devam ediyor. Geliştirilmiş filtreleme özelliği ile size en yakın etkinlikleri görüntüleyebilir, sinema, tiyatro, opera bale, konser ve daha fazlası için etkinlik bileti aratabilir ve tek tıkla satın alabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinde hizmet veren biletinial.com, ayda 2 milyondan fazla ziyaretçiye daha hızlı ve kolay satın alma imkânı sağlıyor.

Biletinial.com, 2019/2020 sezonu için T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı iş birliği sayesinde Bakanlık bünyesindeki tüm etkinliklerin resmi bilet satış platformu olmuştur. Geliştirdiği alt yapı sayesinde üyelik girişi yapılarak satın alınan biletler sistem üzerinden tek tıkla iptal edilebilmektedir. Biletinial kullanıcıları, aldıkları biletleri etkinlik alanlarında bulundan Biletinial Kiosklarından kendilerine iletilen QR kodu okutarak hemen yazdırabilir, sıra beklemeden etkinliklere kolayca katılabilirler.

Biletinial Globalleşiyor!

Biletinial, 2020 Şubat ayından itibaren global bir marka olma hedefiyle, bugüne kadar elde ettiği bilgi birikimini benzersiz iş modelleri ve uçtan uca çözümler sunan teknolojik alt yapısı ile harmanlayarak yurtdışında da hizmet vermeye başlıyor.

Güncel İçerikler