Cameralyze, Aksel Kastoryano’dan 1.2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Cameralyze, perakende sektörü başta olmak üzere fiziksel lokasyonlara ziyaretçi analitiği ve davranışı konusunda anlık raporlar sunuyor ve bu verilerle çeşitli sistemleri kendi platformu üzerinden iletişim kurmasını sağlayan yerli girişimdir.

Aldığımız bilgi ile Cameralyze, Aksel Kastoryano‘dan 1.2 milyon TL değerleme ile ilk melek yatırımını aldı. Ayrıca girişim, Workup‘ın 5. dönemine seçilmişti.

Alışveriş yapmanın kuşkusuz en zahmetli kısmı kasa sırası beklemek. Alışveriş keyfimizi kusursuz hale getirmenin yolu, elbette hızla gelişen teknolojiden geçiyor. Market, giyim, kozmetik gibi kolayca ulaşabileceğimiz mağazalarda uzayıp giden kasa kuyruklarını önlemek, kasada bekleyen müşterilerin duygu durumlarına göre çeşitli geliştirmeler yapmak gibi akıllı çözümler geliştirmek mümkün. Cameralyze ise tam bu noktada geliştirdiği ürünler ile kullanıcıların bu sorunlarını çözüyor. Bu işlemleri mevcut güvenlik kamerası üzerinden gerçekleştirdiği için, işletmlere de hızlı entegrasyon ve düşük maliyet sunuyor.

Cameralyze’ın kurucusu Ufuk Dağ‘dan aldığımız bilgi ile bu yatırımı özellikle yeni ürün geliştirme ve pazarda hızlı büyümede kullanacakmış. Omnichannel ve akıllı mağazacılık kısmında ürün çeşitliliğini de arttırmak istiyorlar. Dağ, “Geleneksel yapılara uygulanacak teknoloji çözümlerimizle onları akıllı yapılara dönüştürmeyi amaçlıyoruz. İlk hedefimiz geleneksel mağazaların dönüşümünde teknolojimizle onları akıllı mağaza konseptinde buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Girişimle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Cameralyze’ın yeni gelişmelerini egirişim üzerinden takip edebilirsiniz.

Güncel İçerikler