BitGo, MPAY Token kripto parasını desteklemeye başladı

Dijital para yönetimi ve dijital finansal varlık hizmetler şirketi BitGo, küresel olarak büyüyen ve kullanıcı ağını genişleten MenaPay’in MPAY sembolüyle dünyada işlem gören kripto parası MPAY Token’ı desteklemeye başladı.

Palo Alto destekli, Kaliforniya merkezli bir şirket olan BitGo, Bitcoin, Ethereum, Tron gibi piyasa değeri yüksek olan kripto paralar için çoklu imzalara sahip cüzdan hizmetleri sunuyor. Bitcoin işlemlerinin yüzde 20’den fazlasının gerçekleştirilmesini sağlayan BitGo, saklama, takas ve uzlaşma ortaklığı, işletme cüzdanı gibi hizmetlerini MPAY Token için de sağlayacak.

MPAY Token’ler BitGo’da depolanıyor

Küresel alanda lider bir güvenlik şirketi olarak görülen BitGo, özellikle kurumsal yatırımcılar için güvenli, uyumlu ve şeffaf çözümler sunuyor. Dünyanın farklı coğrafyalarında banka kullanmayan kişilerin dijital ekonomi ile buluşması için başarılı projeler geliştiren MenaPay ile BitGo arasında yapılan anlaşmaya göre BitGo, MPAY Token için dijital varlık borsalarına saklama ve soğuk cüzdan hizmeti sağlayacak. Böylelikle yatırımcılar MPAY Token yatırımı yapmak istediklerinde, BitGo aracılığıyla yatırımları kurumsal düzeyde bir depolama ile güvence altına alınacak.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA Bölgesinin ilk blok zinciri (blockchain) tabanlı mobil ödeme sistemi MenaPay, hem Türkiye’de hem de küresel ölçekte farklı projeler ve işbirlikleri yapıyor. Yatırımcılara hem güvenlik hem de uyumluluk açısından çözümler sunmak için iş birliklerine önem veren şirket portföyünü BitGo ile farklı bir alanda daha genişletiyor.

Güncel İçerikler