Girişimlere 5000 dolar destek veren QNBEYOND’un başvuruları 24 Ocak’ta sona eriyor

Geçtiğimiz günlerde yeni adıyla yeni sürecine başladığını duyurduğumuz girişim hızlandırma programı QNBEYOND‘un ikinci dönem başvurularının 24 Ocak‘ta sona erdiğini hatırlatmak isteriz.

Programa başvurmak için: qnbeyond.com

QNB Finansbank‘ın hayata geçirdiği QNBEYOND, teknoloji ve inovasyon odaklı yenilikçi girişimleri 2020 yılında da desteklemeye devam ediyor. Programa kabul alan girişimlere 5000 dolar maddi destek veriliyor ancak bu ödemeyi doğrudan nakit olarak alamıyorsunuz. Ürün veya hizmetinizi geliştirirken bir şey satın almanız gerekiyor, dolayısıyla bu bütçe ile alım yapabiliyorsunuz. Levent’te QNB Finansbank’ın kristal kulesinin hemen yanında yine kuleye bağlı binada ofis desteği de veriyor.

Ofis içerisinde; yazıcı, masa, kahve makinesi, toplantı odası, özel çalışma alanları, hızlı internet vb. temel ihtiyaçlar karşılanıyor.

Kurulma aşamasında olan 15 milyon dolarlık fon ile programa kabul alan girişimler, uygunluk durumuna göre bu fondan faydalanmak için yatırım görüşmelerine de başlayacak. Ancak programa kabul edilen her girişim bu fondan faydalanabilecek diye bir durum söz konusu değil. Bu artık belli bir olgunluğa ulaşmış ve yatırım alma aşamasına gelmiş, gerekli seviyeye ulaşmış girişimleri daha çok ilgilendiriyor. Açıkçası çok çalışmak zorundasınız. KPI olarak adlandırılan, belirlenen hedefler doğrultusunda ilerlemelisiniz.

Şimdi sizin de bir girişiminiz varsa, bu bağlantıdan hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları yorum olarak yazarsanız, elimizden geldiğince cevaplarız.

Güncel İçerikler