Restoranlar için kurye takip sistemi HemenYolda, Sodexo’dan 550 bin dolar yatırım aldı

Sizlerle ilk olarak bu yılın Ocak ayında paylaştığımız, dağıtımın en maliyetli ve en karmaşık aşaması olan son dağıtım sürecini çözmeyi hedefleyen B2B girişim HemenYolda, Sodexo’dan 550 bin dolar yatırım aldığını duyurdu.

Girişim aldığı bu yatırımı öncelikle ekibi büyütmede kullanacak. Ayrıca hızlı bir şekilde iki yazılımcı ve iki iş geliştirme uzmanı ekibe dahil edecek.

HemenYolda, Sodexo’nun saha ekibinin de desteğiyle en kısa sürede Türkiye pazarını domine etmek istiyor. Ayrıca 2020 içinde de başta İsrail ve İngiltere olmak üzere, yurtdışına açılmayi planlıyor.

HemenYolda kurucu ortağı ve CEO’su Çağkan Çaylı Akıllı Para diye adlandırabileceğimiz yatırımla, maddi desteğin yanı sıra, globalde çok güçlü bir stratejik ortak aldık yanımıza. Yatırımla beraber gerçekleştirdiğimiz satış distribütörlüğü anlaşması bu anlamda yatırımı çok daha değerli hale getiriyor. Mükemmel bir ekibe sahip olabilmek ve o ekibe mükemmel şartlar sunabilmemiz için çok değerli bir yatırım oldu bizim için. En kısa zamanda daha güzel haberlerle karşınızda olacağımızı umuyorum.” dedi.

Girişimle ilgili süreçleri yakından takip ediyoruz, yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler