Mastercard, Accelerate programı kapsamında fintech odaklı girişimlerin başvurularını bekliyor

Ödeme teknolojilerinin öncü şirketlerinden Mastercard, FinTech alanındaki startup’lara verdiği desteği artırarak sürdürüyor. Mastercard 2018 yılında duyurduğu Accelerate Programı ile startup’ların ihtiyacı olan tüm kaynaklara ulaşmasını sağlayarak, onların hızlı ve kolay büyümelerine destek veriyor.

Mastercard, banka ve ödemeler sektöründe faaliyet gösteren girişimcilere yönelik verdiği desteği, Accelerate programı ile tek bir çatı altında topladı. Fintechlerin global yayılımını hızlandıran Mastercard Fintech Express, onları Mastercard teknolojisine ve ağına bağlayan Mastercard Engage, işlerini sağlam ve sistematik şekilde büyütmesine yönelik oluşturulan 6 aylık program Mastercard Start Path ve her ihtiyaçlarına yönelik API’ler sunan Mastercard Developers programlarına ek olarak, Mastercard Accelerate sayesinde start-up firmalar, Mastercard’ın ekosistemine, müşterilerine ve inovasyonlarına ulaşabilecekler.

Mastercard’ın geniş kapsamlı bu ihtisas programlarına basit bir şekilde tek bir noktadan giriş yapılmasını sağlayan Accelerate, pazara girişten globalleşmeye kadar markaların büyümelerinin ve dönüşümlerinin her aşamasında onlara destek sağlıyor. Finansal katılımı destekleyen bu program ile katılımcılar, Mastercard’ın özel teknolojisini entegre edebiliyor, siber güvenlik hizmetlerinden yararlanabiliyor, yeni müşteriler edinebiliyor ve yeni pazarlara ve segmentlere ulaşabiliyorlar.

Güncel İçerikler