Scotty’nin yemek hizmeti 1 milyon sipariş adedine ulaştı

Sizlere geçtiğimiz ay içerisinde girişim hikayesini paylaştığımız yerli girişim Scotty‘nin yemek hizmeti, aldığımız son bilgiler göre 1 milyon sipariş adedine ulaştı.

Scotty Yemek çalışmalarına 2018 yılının son aylarında başlamıştı. İstanbul gibi yemek siparişinde rekabetin yüksek olduğu bir pazarda bu sayıya ulaşabilmek şimdilik girişimde rakamların iyi gittiğini gösteriyor ancak bu rakamlar konusunda istenilen büyüme hızının her çeyrekte yakalanamama durumu da söz konusu olabilir. Yukarıdaki bağlantıda paylaştığım röportajda Tarkan Anlar, Silikon Vadisi’ne gideceğini ve yeni yatırım arayacağını söylemişti. Sonrasında ziyaretini tamamladı ancak kendisiyle henüz bu konuda konuşmadığım için net bilgi alamadım.

Scotty’nin yakın gelecekte paket teslimatını da devreye alması planlanıyor. Bu yeni hizmeti, yılın son aylarında mı olur yoksa yeni yılda mı olur henüz bilmiyoruz.

Şirketten yapılan açıklamada “Kullanıcılara daha iyi ve hızlı bir sipariş deneyimi yaşatmak en büyük hedeflerimizden biriydi. Bir diğer hedefimiz ise, işletmelerin paket servis operasyonu yüklerini azaltmak ve onlar için yeni, verimli bir satış kanalı olmaktı. Bugün baktığımızda, tamamladığımız 1 milyon sipariş ile bu hedeflerimize başarıyla ulaştığımızı görüyoruz. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan en büyük etken hiç tartışmasız ekibimiz. Bir Ol felsefesiyle ilk günden bugüne kadar birbirimize destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu başarı hikayesine katkı sağlamış olan herkese sonsuz teşekkürler. Hep birlikte nice başarılara.”

Girişimi yakından takip ediyoruz. Yeni bilgiler aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Güncel İçerikler