Dubai merkezli Meddy, 212 VC’nin de katıldığı turda 2.5 milyon dolar Seri A yatırım aldı

Doktorlardan randevu almanızı sağlayan rezervasyon platformu Meddy, Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyümesini sürdürmek için 2.5 milyon dolarlık Seri A yatırım aldığını duyurdu.

Son kullanıcılara hitap eden Meddy’nin aldığı bu yatırımın turuna; Türkiye’den 212 VC, NYC merkezli Modus Capital, QSTP, Kasamar Holdings, sağlık teknolojileri alanında yatırımlar yapan Dharmendra Ghai, Innoway ve adı açıklanmayan bazı yatırımcılar katıldı.

2016 yılında kurulan Meddy, hastaların en iyi doktorları bulmalarına ve onlarla randevu almalarına yardımcı oluyor. Çok çeşitli filtrelere ve hasta incelemelerine dayanarak kullanıcıların, kendi ihtiyaçlarına en uygun doktorları bulmalarını sağlıyor. Meddy ayrıca, hasta incelemelerini ve analizleri yönetmek için, büyük veriyi kullanarak kliniklere ve pazarlama ekiplerine bir ürün paketi de sunuyor. Kliniklerin online varlıklarını iyileştirmelerine ve yeni hastaları çekmelerine de yardımcı oluyor.

Meddy CEO’su Haris Aghadi, “Son 6 ayda BAE’deki rezervasyon ve sağlayıcı ağımızı iki katından fazla artırdık. Hastaların bilinçli sağlık kararları almasına yardımcı olma misyonumuz üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Meddy üzerinden bugüne kadar yüz binden fazla rezervasyon yapıldı. Katar ve BAE’deki hastanelere ve kliniklere 50 milyon dolardan fazla fatura kestirdi. Girişim, tüketici ürünü için ayda binlerce rezervasyon alıyor ve mevcut yatırımın kilit kullanımı, bu rezervasyonların dönüşümlerini artırma yönünde olacak.

Türkiye’den bu yatırım turuna katılan 212 VC’ye de bu süreçte başarılar dileriz.

Güncel İçerikler