65 bin dolar ödüllü Milestone Kickstarter Yarışması başvuruları açıldı

1998 yılında Danimarka’da kurulan Milestone Systems, açık platform video yönetim yazılım pazarının lideri ve öncü tedarikçisi olarak 10 yıla yakın bir süredir Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Milestone Systems, sunduğu açık platformda güvenlikten ulaşıma, acil durum müdahalesinden trafik optimizasyonuna ve hatta vahşi yaşama kadar pek çok farklı alanda fayda sağlayan uygulamalarla çalışan görüntü tabanlı teknoloji yazılımlarını kullanıcılarına sunuyor.

Birinciye 65 bin dolarlık ödül

Milestone Kickstarter Yarışmasının üç finalisti, Mayıs 2020’de gerçekleştirilecek Milestone Entegrasyon Platformu Sempozyumu etkinliğine (MIPS) ücretsiz katılacak ve standlarında inovatif çözümlerini tanıtacaklar. Yarışmanın birincisi de aynı etkinlikte açıklanacak ve 65.000 Dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.

Milestone Kickstarter Yarışması’na şimdi başvurun

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Milestone Kickstarter Yarışması ile ise, kod yazılımcılarının, geliştiricilerin, kişilerin ve kurumların, Milestone XProtect® VMS ürün ailesi için “eklentiler” ile yeni uygulamalar ve yetkinlikler keşfetmeleri için benzersiz bir fırsat sağlıyor.

Milestone Systems’ın Teknolojiden Sorumlu Başkanı (CTO) Bjørn Skou Eilertsen yarışmanın detaylarını

“Milestone Systems, ağ video teknolojisinin geliştirilmesinde ve kullanımında, işbirliğini ve yeniliği sağlayan açık bir platform topluluğuna olanak sağlıyor. Bizler geliştiricilerin dünyayı değiştireceğine inanıyoruz. Milestone Entegrasyon Platformu Yazılım Geliştirme Kit’imiz bunu yapmalarına yardımcı olabilir. Geliştiricilere yeni çözümler geliştirme ve güçlü VMS platformumuzu motor olarak kullanma fırsatı sunuyor. Yarışmanın kazananı, VMS kullanımını herhangi bir şekilde artırabilecek entegrasyon, ek işlevsellik, widget veya kod olabilir. Katılan geliştiriciler, yeni yöntemlere uyarlanabilecek bir veri analizi veya ölçümü için temel oluşturacak bir görsel araç veya aygıt tetikleyicisi oluşturabilirler. Katılımcılar için iki önemli şartımız var; birincisi çözümün Milestone XProtect VMS ile entegre olması, ikincisi ise fikrin yarışmacının kendi fikri mülkiyetinde olması gerekliliği” sözleriyle anlatıyor.

Son Başvuru 29 Kasım 2019

Katılımcılar 29 Kasım 2019’a kadar Katılım Formu ile birlikte
[email protected] adresine başvurabilecekler.

2020 Milestone Kickstarter Yarışması hakkında detaylı bilgi için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler