Easy Point: Eticaret sitelerinden yapılan alışverişlerin yeni teslimat noktası

Kurulduğu 2014 yılından beri bir çok yeniliği alışveriş merkezlerine taşıyan Mall Logistics, alışveriş yapmayı seven ve sık seyahat eden herkesin hayatını kolaylaştıran bir çok farklı hizmeti bir araya topladığı ‘Easy Point’ konseptini tüketicilerin beğenisine sundu.

Sizlere geçtiğimiz günlerde Hepsiexpress’in hx Teslimat Noktası hizmetini de Easy Point üzerinden alacağını aktarmıştık.

Online alışverişlerin yeni teslimat noktası: Easy Point

Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde bulunan bu hizmet, tüketiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Online ve offline perakende arasında köprü kurmayı hedefleyen Easy Point hizmet portföyünde;

  • Online alışveriş sitelerinden yapılan alışverişler için paket teslimat hizmeti Click&Collect,
  • Online alışveriş ile satın alınan ürünün alışveriş merkezlerinde anında deneyebileceğiniz Deneme Kabinleri,
  • Türk Hava Yolları ile iş birliği sayesinde, İstanbul Havalimanı Miniport Ofisi ile Alışveriş Merkezleri’ndeki noktalar arasında bagaj taşıma hizmetleri Miniport,
  • Alışveriş yaptıktan sonra paketleri araç ve/veya eve teslim eden “Hands Free” hizmeti,
  • Rahat bir alışveriş için tasarlanmış Emanet ve Concierge hizmetleri,
  • Klasik Vestiyer hizmeti gibi birçok seçeneği bulunuyor.

‘Easy Point’ yönetici ortağı Emre Çizmecioğlu “Türkiye’nin önde gelen AVM’lerinde sunduğumuz rahat alışveriş deneyimini, 2019 yılı içinde yeni açılacak 30 yeni Easy Point ile Türkiye’de yaygınlaştıracağız. Hem online, hem offline tüketiciler için sunduğumuz hizmetler ile alışveriş keyfi sınıf atlayacak” dedi. “Her geçen gün artan e-ticareti AVM’lerle buluşturuyoruz. Online alışveriş paketlerinizi artık sizin beklemenize gerek yok. Onlar en sevdiğiniz AVM’lerde sizleri bekliyor olacak” diye ekledi.

Mall Logistics kimdir?

Türkiye’de 30’dan fazla AVM’de mal teslim noktaları ve mağazalar arasındaki tüm lojistiği yüksek standartlarla, hem AVM, hem perakendeciler için yalın ve takip edilebilir kılan sistemlerle sunan hizmet sağlayıcısıdır.

Güncel İçerikler