Hepsiexpress yeni teslimat yöntemi hx Teslimat Noktası’nı duyurmaya hazırlanıyor

Türkiye’nin önde gelen eticaret sitelerinden Hepsiburada’nın sipariş teslimat hizmeti Hepsiexpress, şimdi kendi içerisinde de yeni bir teslimat yöntemini duyurmaya hazırlanıyor.

hx Teslimat Noktası

Teslimat Noktaları, Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri güvenle teslim alabileceğiniz İstanbul ile Antalya’nın en merkezi AVM’lerinde ve İstanbul’daki seçili Workinton şubelerinde konumlandırılmış sabit adreslerdir.

Kolay İade Yöntemi

Aynı zamanda, iade etmek istediğiniz ürünleri “Kolay İade” talebini oluşturduktan sonra bu noktalara teslim edebilirsiniz. Hepsiburada, teslimat noktası hizmeti için anlaşmalı iş ortağı “Easy Point” ile çalışmaktadır.

Hafta içi gündüz evde kimse yoksa, iş çıkışında kargoya yetişemeyeceksen, hafta sonu evde kargo beklemek istemiyorsan düşüncesiyle sunulan yeni çözüm, bakalım Hepsiburada’nın siparişlerini nasıl etkileyecek?

İlk etapta İstanbul ile başlayacak

“Teslimat noktası” hizmetine ait özel bir ücret yoktur, Hepsiburada’nın genel kargo ücreti prosedürü geçerlidir. Siparişinizi haftanın 7 günü 10.00 – 22.00 saatleri arasında AVM’lerden, hafta içi 5 gün 09.00 – 20.00 saatleri arasında Workinton şubelerinden teslim alabilirsiniz. İstediğiniz sipariş tutarlı ürünleri de teslimat noktasından alabilirsiniz.

Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda; İstanbul’da Kanyon, Zorlu, Akasya, Akmerkez, Anatolium, Terracity, Workinton Levent, Workinton Kozyatağı noktalarında hizmet vermeye başlayacak. Hizmet resmi olarak duyurulana kadar yeni noktalar da eklenebilir. Henüz farklı şehirler için bilgi edinemedik.

Hizmet resmi olarak duyurulduğunda daha detaylı bilgi vereceğiz.

Güncel İçerikler