Sosyal medya hesapları üzerinden ödeme almanızı sağlayan çözüm: ParamTIK

ParamPOS’un lansmanını yaptığı yeni ürünü ParamTIK, kullanıcılarına tek bir link ile Instagram, Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarını bir online satış mağazasına çevirmelerini sağlıyor ve müşterilerine, tek bir TIK’la sosyal medya üzerinden kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatma imkanı sunuyor.

İnternet kullanan herkesin sosyal medya, e-posta ve tüm dijital platformlardan ticaret yapabilmesini sağlayan ParamTIK, alışverişte güvenliği üst düzeyde tutarken, kullanıcıların satış kanallarını genişleterek daha fazla potansiyel müşteriye ulaşabilmelerini sağlıyor.

ParamTIK’ı nasıl kullanabilirsiniz?

ParamTIK’ı kullanmaya başlamadan önce bireysel başvuru adımlarının izlenerek bazı detayların “Param” ile paylaşılması gerekiyor. Başvuru adımlarının tamamlanması ve üyeliğin kabul edilmesinin ardından, kişiye özel açılan panele ürün/hizmet fotoğrafları yüklenip, ürün açıklaması ve fiyat bilgisi girildikten sonra kısa sürede ürün linki oluşturulabiliyor. Oluşturulan ParamTIK linki istenilen mecrada paylaşılarak ödemeler rahatça alınabiliyor.

Havale/EFT, Mail Order yerine ParamTIK yöntemi

ParamTIK kullanıcıları, teknik geliştirmeye ihtiyaç duymadan ürün linklerini panel üzerinden kolayca oluşturabiliyorlar. Oluşturdukları linki müşterileri ile Instagram, Facebook ve diğer sosyal medya mecraları, kısa mesaj, WhatsApp ve eposta aracılığıyla paylaşarak güvenle ödeme alabiliyorlar. ParamTIK sayesinde mail order, havale/EFT gibi geleneksel süreçlerin yerini hızlı ve güvenli bir ödeme alma süreci alıyor. ParamTIK, kullanıcılarını kolayca sanal POS sahibi yaparak, hesaplarına yatacak olan tutarları daha iyi izleyebilmelerini ve satışlarını daha etkin bir şekilde yönetebilmelerini sağlıyor.

Komisyon Oranları

Yapılan satış bedeli üzerinden düşük komisyon oranlarıyla hizmet veren ParamTIK, satış yapılmadığı takdirde kullanıcılarından herhangi bir sabit ücret talep etmiyor. Ayrıca ParamTIK üzerinden satın alma işlemi gerçekleştiren müşterilerin, kullanmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemeleri de gerekmiyor.

ParamTIK’ın Önceliği Müşteri Memnuniyeti

TURK Elektronik Para Satış ve Marka Ortaklıkları Direktörü Özlem Gürsoy, konuyla ilgili; “Sunduğumuz yenilikçi çözümler ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız sayesinde kullanıcı sayımız hızla artıyor. Önümüzdeki dönemlerde müşteri odaklı yaklaşımımızı daha da geliştirecek ve yeni ürünlerimizle kullanıcılarımızın hayatlar​ı​na değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Teknolojik gelişmeler, yeni trendler ve değişen müşteri beklentilerine hızla ayak uydurabilen ParamPOS, yeni ürünü ParamTIK ile sosyal medya üzerinden tek linkle satış yapmaya olanak sağlıyor, hızlı ve güvenilir ödeme alma hizmeti sunarak müşterilere kolay bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Güncel İçerikler