hemeniş: İş arayanlar ile işverenleri buluşturan lokasyon bazlı uygulama

hemeniş, İş arayanlar ile işverenlerin; ilanlarını, harita tabanlı bir sistemle, her yerden, 7/24 paylaşabileceği bir mobil uygulamadır.

hemeniş, geliştirilen özgün yazılımla, iş ve personel arama platformlarının yalın, arıtılmış ve hedef odaklı olarak kendini konumlandırıyor.

İş arayan (öğrenci, ev hanımı, emekli vb.) tüm bireylerin tam zamanlı, yarı zamanlı, dönemsel ya da geçici her çeşit iş bulabileceği ve zamanını değerlendirip gelir elde edebileceği bir platformdur.

Kolay, etkin, kullanıcı dostu bir yaklaşımla her eğitim ve yaş düzeyine hitap etmeyi hedefliyor.

İşveren (işletme) tarafında ise güçlü teknolojik altyapısı, ihtiyaçlara göre sürekli güncellenen canlı sistemi, veriyi anlamlı bilgiye dönüştürmesiyle şirketlerin personel arama sürecinde destekleyici, zaman tasarrufu sağlayan, ekonomik bir role sahiptir.

hemeniş girişimi hangi yenilikleri getiriyor?

  • Büyük ama kontrolsüz bir havuza sahip insan kaynakları platformlarının aksine, iletişim mühendisliği sayesinde hedefe yönelmeyi daha odaklı hale getiriyor.
  • Tüm işletim sistemlerinde iş ilanı ve CV yüklemenin, ilan oluşturmanın, aramanın son derece kolay olduğu, bir altyapı vadediyor.
  • İşveren özelinde, insan kaynakları birimlerinin performans ve bütçelerinin optimizasyonunu sağlıyor.
  • İş arayanın önceliklerini belirleyerek, olumsuz sürprizlerle karşılaşmadan beklentilerini karşılayabilmesine yardımcı oluyor.
  • İş arayan ve işverenin yararlanabileceği, referans kontrolü gibi önemli danışmanlık hizmetleri ile destekleniyor.

hemeniş’in bugünü ve gelecek projeksiyonu

Kurucusunun yaptığı açıklamada “hemeniş ile iş-eleman arama sektörünün önüne yeni bir vizyon koyuyor ve Türkiye’nin ilk aplikasyonunu hayata geçiriyoruz. Bu alanda, klasik uygulamaları ve anlayışı değiştirmek, verimliliği artırmak, insani değerleri ve toplumsal yararı gözetmek yaklaşımı ile yola çıktık. Gelecek projeksiyonumuz, öncüsü olduğumuz alanda liderliğimizi korumak, örnek alınan ve takdir edilen olmak, ismimizin güvenle ve saygıyla anılması olacaktır.” dedi.

Güncel İçerikler