Uluslararası girişim hızlandırma programı Winglobal’e seçilen 5 girişim

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi tarafından hayata geçirilen uluslararası girişim hızlandırma programı Winglobal‘in ilk sahnesine dün akşam 8 girişim çıktı ve etkinlik sonunda seçilen 5 girişim ile program başladı.

Bizim de katıldığımız etkinlikte birbirinden farklı çözüm sunan bu girişimleri 4 günlük eğitim ve mentorluk alacakları Silikon Vadisi süreci bekliyor. Sonrasında ise işlerini global pazarda büyütmek için daha etkin rol oynayacaklar.

Winglobal’e seçilen 5 girişim:

Brandface: Özgün markalı içeriklerin üretilmesinde, marka ve tüketicilerinin beraber hareket edebileceği yaratıcılığı ödüllendiren bir video paylaşım platformudur.

Robust Dye: Nanoteknoloji altyapısı ile bütünleşmiş teknolojik bir yol şerit boyasıdır

Flightmax: Paraşütçülere daha uzun süre uçma şansı vererek kaza durumunda hayatta kalma olasılıklarını arttıran bir ürün sunmaktadır.

Contaxer: Akıllı satış otomasyon ve performans takip platformudur. Emlak danışmanlarının “gelir kısıtı problemi”ni çözerek, portföylerindeki mülklerin satış ve kiralama süreçlerini kolayca yönetmelerini sağlamaktadır.

PİN: Türkiye’nin ilk kafeinli, fonksiyonel soğuk çayı olan girişim, zinde tutarak ayrıca zinhi canlandıran bir içecektir.

Güncel İçerikler