Yeni iPhone 11’in tanıtım tarihi belli oldu

Apple, geçtiğimiz gün yeni işletim sistemi sürümü iOS 13 için halka açık son beta sürümünü yayınladı. Yapılacak son kontrollerle birlikte tüm kullanıcılarla paylaşılmaya hazırlanan iOS 13 betası yeni iPhone’un tanıtım tarihini ortaya çıkardı.

iOS 13 için paylaşılan ekran görüntülerinde takvim uygulamasının tarihi “10 Eylül” görünüyor. Bu da her zaman olduğu gibi eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone’ların bu yıl 10 Eylül 2019 tarihinde tanıtılacağını işaret ediyor.

Üç yeni iPhone tanıtılacak

10 Eylül’de düzenlenecek olan Apple etkinliği geçtiğimiz yıl olduğu gibi üç yeni iPhone’a sahne olacak. Ortaya çıkan son sızıntılar, Apple’ın geçtiğimiz yıldan farklı olarak bu kez XR modeli yerine iPhone 11 modelini duyuracağını işaret ediyor. Diğer modeller ise iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olarak adlandırılabilir.

iPhone 11 modeli çift arka kamerayla gelirken iPhone 11 Pro modellerinde ise üç arka kamera olacağı konuşuluyor. Ayrıca iPhone 11, genel olarak iPhone XR modelinin tasarım mirasını sürdürecek.

Her ne kadar paylaşılan çeşitli bilgiler yeni iPhone modelleriyle ilgili ipuçları verse de telefonların resmi özelliklerini 10 Eylül’de Apple Park’ın içinde yer alan Steve Jobs Theatre’da tanıtılacak.

Güncel İçerikler