Oyun geliştiricileri için hızlandırma programı GameDev’e 30 Eylül’e kadar başvurun

Oyun geliştiricilerinin dilinden anlayan yatırım ve hızlandırma programı GameDev girişimcileri bekliyor. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2019!

GameDev hızlandırma programı; Sinan Akkol, Berk Çağatay Albayrak ve Furkan Faruk Akıncı tarafından, oyun geliştirme dikeyindeki sorunlara çare bulmak ve Türkiye’de katma değer yaratacak bağımsız oyun yapımcılarına destek vermek için kurulmuş bir program. 20 yıla aşkın sektörel tecrübesiyle içerik üretimi, pazarlama ve PR, organizasyon ve oyun geliştirme alanlarında yönetici pozisyonlarında yer almış, danışmanlık vermiş ekip elindeki tüm tecrübesini oyun geliştiricilerine aktarmayı hedefliyor.

Mentor, yatırımcı buluşmaları ve eğitimler belli dönemlerde gerçekleştirilecek olsa da programın birinci döneminin son başvuru tarihi 30 Eylül 2019. 5 aşamadan oluşan başvuru sürecinde, hemen yerinizi alın. Son kullanıcıya hazır ürünler kurul içinde değerlendirilerek anında yatırım alma şansı yakalıyor.

  • 1. aşamada, gelen başvuruların doğruluk bilgileri kontrol edilmektedir.
  • 2. aşamaya geçen geliştiricilerinin projelerinde özgünlük, tasarım, oynanabilirlik gibi kriterler göz önüne alınarak değerlendirilirler.
  • 3. aşamaya girmeye hak kazanan projeler yatırımcı ve mentorlar ile bir araya gelerek hem sorularına yanıt bulacak, hem de projelerini yüz yüze anlatma fırsatı yakalayacak.
  • 4. aşamada ihtiyaç duyduğu bilgiyi ve mentorluk desteğini alan proje sahipleri aldıkları teorik bilgileri kendi oyunlarında pratiğe dökerek yaptıkları çalışmaları nitelik ve nicelik olarak geliştirebilecek.
  • 5. aşamada tüm süreci tamamlamış ve ürünü son kullanıcı karşısına çıkacak hale gelmiş proje sahipleri, GameDev yatırımcıları ile yatırım turuna girmeye hak kazanacak.

Gamedev’in yatırımcı ve mentor ekibinde Tunç Berkman, Zeynep Dereli, Özge Öz, Enes Dişli, Volkan Demir ve Ertuğrul Süngü gibi sektörün önde gelen isimleri yer alıyor. Her geçen gün yatırımcı ve mentor havuzunu genişleten GameDev, markalar ve yatırımcılara da çağrıda bulunuyor. Eğitimler, devlet teşvik ve fonları, hukuksal danışmanlık ve daha nice fayda sağlamayı düşünen GameDev, yarattığı bu vizyonda her projeyi deneyimli bir ekip ile teker teker ele alıp, her proje için farklı yatırım ve yatırımcı profilleri çizmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler