Uygun fiyatıyla dikkat çeken Honor Play 8 tanıtıldı

Huawei’nin fiyat-performans cihazlarıyla adından söz ettiren markası Honor, yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Honor 8 Play‘i teknoloji severlerle buluşturdu.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak 5.71″ büyüklüğünde, çentikli, HD+ ve LCD panele sahip bir ekran kullanılan cihazda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Gücünü 12 nm üretilen, 2 GHz hızında ve dört çekirdekli Cortex A53 tabanlı MediaTek Helio A22‘den alan Play 8, grafik arabiriminde ise PowerVR GE8320 kullanıyor.

Günlük akıllı telefon ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle geliyor

Giriş seviyesi bir telefon sayılan Honor Play 8’in ön tarafında 5 megapiksel f/2.2 çözünürlüğünde bir kamera, arka tarafında ise 13 megapiksel f/1.8 çözünürlüğünde arka kamera bulunuyor. Giriş seviyesi için gayet ideal sayılabilecek kamera özelliklerine sahip olduğu görünüyor. 3020 mAh pil kapasitesi ile gelen cihaz maalesef hızlı şarj desteğine sahip değil. Giriş ünitesi olarak USB Type-C yerine microUSB portu kullanılıyor.

Kutusundan EMUI 9.0 ve Android Pie işletim sistemi ile gelen Honor Play 8’in fiyatı 120 dolar olarak belirlendi. Cihazın hangi pazarlarda satışa çıkacağı konusunda şu an için kesin bir bilgi bulunmuyor.

Güncel İçerikler