Studio Billion, gerçek zamanlı oyun oynama imkanı sunan Kelime Avcıları’nı yayınladı

Tarvenn’den yatırım alan mobil oyun firması Studio Billion, gerçek zamanlı ve gerçek insanlara karşı oynayabileceğiniz “Kelime Avcıları” oyununu yayınladı.

Mobil oyun kategorisinin en çok talep görenlerinden birisi hiç kuşkusuz kelime oyunları. Her geçen gün uygulama mağazalarındaki kelime oyunları hızla artarken, Studio Billion ekibi geliştirdikleri Kelime Avcıları oyunu ile kullanıcılarına hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bir deneyim sunmasıyla diğer kelime oyunlarından ayrılıyor. Kullanıcılar çevrimdışı olarak internete gereksinim duymadan kelime bilgilerini ölçebilirken, çevrimiçi olarak gerçek oyuncularla kelime bilgilerini yarıştırabiliyor.

Kelime Avcıları, kullanıcılarına online ve offline seçeneği ile eğlenceli bir bulmaca oyunu deneyimi sunuyor. Kullanıcılar; genel kültürden tarihe, spordan müziğe birçok kategoriyi içeren bulmacalarda kendilerini sınarken yeni kelimeler öğreniyor. Amaç, altıgen peteklerden oluşan harfleri, verilen kategoriye göre birleştirip uygun kelimeyi bulmak ve en yüksek puana ulaşmak. 1500’den fazla bölüm ve 10.000’den fazla kelime ile Türkçe ve İngilizce olarak oynanabilen Kelime Avcıları’nda kullancılar, istedikleri zaman oyun içinden dil değiştirerek kendini sınayabiliyor. Sürekli yeni kelimeler, bölümler ve özellikler eklenmeye devam eden oyun için kısa süre içerisinde Almanca ve İspanyolca seçenekleri de yayınlanacak.

İster çevrimiçi İster çevrimdışı oynama fırsatı

Kelime Avcıları, kullanıcılarına hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bir deneyim sunmasıyla diğer kelime oyunlarından ayrılıyor. Kullanıcılar çevrimiçi olarak gerçek oyuncularla gerçek zamanlı kelime bilgilerini yarıştırıyor. Çevrimiçi gerçek oyuncularla oynadıkları maçları kazanarak rütbe atlayabiliyorlar ve seviyelerine uygun kişilerle yarışıyorlar. Kelime Avcıları, çevrimiçinin dışında çevrimdışı bir deneyim imkanı da sunuyor. Kullanıcılar internetsiz oynanabilen kariyer modunda bölümleri geçerek yeni haritaları keşfediyor ve rütbe atlıyor.

“Hedefimiz küresel pazarda yakaladığımız başarının üstüne koyarak devam etmek”

İlk oyunları Spin Warriors İstanbul ile özellikle küresel pazarda tahminlerinin üstünde bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Studio Billion ekibi, Kelime Avcıları için hedeflerinin bu başarının üzerine çıkmak olduğunu belirtiyor. Tarvenn Ventures gibi uluslararası bir yatırım şirketinin de desteğini alarak çok daha profesyonel ve güçlü bir ekip olduklarını belirten 19 yaşındaki genç girişimciler Cevdet Ümit Aparı, Ömer Aslan ve Eşref Bektaş, Kelime Avcıları’nın hem Türkiye’de hem küresel pazarda çok başarılı olacağına emin olduklarını ifade ediyor.

Kelime Avcıları oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler