Yeni Apple iPod Touch tanıtıldı: Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

2000’li yılların başlarında duyurulduğu ilk günden itibaren müzik dinleme alışkanlığımıza yön veren ve ilerleyen süreçte multimedya odaklı akıllı cihazlar halini alan Apple iPod ailesi, 2015’ten bu yana tanıtılmıyordu. Apple, bugün sürpriz bir şekilde yaptığı duyuruyla dört yıl sonra ilk kez yeni iPod Touch‘ı duyurdu.

Yeni Apple iPod Touch Özellikleri

Yenilenen iPod Touch, tasarımsal olarak daha önceki modele göre önemli bir farklılık göstermese de daha güçlü teknik özellikleri ve güncel iOS sürümüyle yeniden tüketicilerle buluşuyor.

Eski modelden de alışık olduğumuz üzere 4 inçlik 1136×640 ekrana sahip olan iPod Touch, gücünü Apple A10 Fushion işlemcisinden alıyor. Daha önceki modele göre çok daha geliştirilmiş işlemciye sahip olan iPod Touch’ın minimum 32 GB dahili kapasitesi bulunuyor. iPod Touch, 256 GB’a varan depolama seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Görselde yer alan Apple AirPods kablosuz kulaklıklar cihazdan ayrı olarak satın alınır.

Müzik ve eğlence odaklı yeni iPod Touch’ta artık birçok akıllı telefonda yer verilmeyen 3.5mm’lik kulaklık girişi yerini koruyor. Böylelikle kullanıcılar, dönüştürücü aparata ihtiyaç duymadan 3.5mm kulaklıklarını yeni iPod Touch’a bağlayarak müzik keyfi yaşayabiliyor. Aynı zamanda iPod Touch, video izlemek ve oyun oynamak için de ideal bir cihaz.

Pembe, gümüş, uzay grisi, altın, mavi ve Prouct(RED) kırmızısı renk seçeneğiyle satışa sunulan yeni Apple iPod Touch, 1599 TL’den başlayan fiyatlarla (32 GB) Apple Türkiye resmi internet sitesinden satın alınabilir.

Güncel İçerikler