Grabono: Müşteri etkileşim ve sadakat odaklı mobil uygulama

Grabono, işletmelerin verimsiz sadakat problemlerine çözüm olarak geliştirilmiş bir mobil uygulamadır. Kullanıcılar uygulama aracılığıyla kullanıcılar, işletmeden puan toplayabiliyor ve topladığı puanlarla aynı yerden ödül alabiliyor.

Barlas Karahocaoğlu ve Semih Hakkıoğlu tarafından Ağustos 2018’de İstanbul’da kurulan Grabono uygulaması aracılığıyla müşteriler, bir sadakat programına dahil oluyorlar ve o işletmeye uğrama frekanslarını ve dolayısıyla harcamalarını arttırıyorlar. Hedefinde öncelikli olarak 3. nesil kahveciler, gurmer burger, tatlıcılar, sağlıklı yiyecekler dükkanları gibi yiyecek-içecek sektörü var.

Grabono kurucularından Barlas, egirişim’e konuk oldu ve bize girişimiyle ilgili detaylı bilgi verdi.

Kurucular ilk satışını Ekim 2018’de gerçekleştirdi. Yaşadıkları zorluklara değinirken “Uygulamayı büyütme noktasında gördüğümüz en büyük zorluk; satış, operasyon vs gibi çok deneyimli olmadığımız yerlerde kendimizi geliştirmek ve bu ekipleri ölçeklemek oldu.” açıklamasında bulundular.

Grabono, İş Bankası’nın hızlandırma programı Workup‘ın 4. dönemine seçilen girişimler arasında yerini de aldı.

Türkiye’deki teknoloji ve inovasyon odaklı girişimleri paylaşmaya ve o girişimlerle video röportajlar yapmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler