İTÜ Magnet’ten startup kurmak isteyen çalışanlara özel Akşam & Hafta Sonu paketi

İTÜ Magnet, halihazırda bir işyerinde çalışıp, bir sonraki işleri için kendi startup’ını kurmayı hedefleyenler için yeni bir programa başlıyor. İTÜ Magnet “Akşam & Hafta Sonu” paketi ile çalışanlar, mesai saatleri dışında İTÜ Magnet’in paylaşımlı koltuklarını özel bir üyelik programı kapsamında kullanabilecek.

Hafta içi akşam 7’den sabah 7’ye ve hafta sonu 24 saat

Bu kapsamda üye olan kişiler; startup fikirleri İTÜ Magnet’e uyuyorsa, hafta içi akşam 7’den sabah 7’ye ve hafta sonu 24 saat, İTÜ Magnet’i kullanabilecekler. Böylece, ikinci işini kurmak isteyen girişimci takımların yer ihtiyaçlarını giderilirken, mentorluk programından destek alabilecek, mevcut iş yerleriyle sorun yaşamamak için temel konularda yönlendirme alabilecek, hem de hazır olduklarında kurumsal müşteri ve yatırımcıların radarına kolaylıkla girebilecekler.

Konuyla ilgili olarak İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp, “İTÜ Magnet, bugüne kadar başlangıç aşamasını geride bırakmış, artık ekip çalıştırmaya başlamış, müşteriler edinmiş ve risk sermayesi yatırımı alarak büyüme aşamasına geçmek isteyen, ölçeklenme odaklı girişimlere hizmet vermek amacını taşıyordu. Bu programla beraber, İTÜ MAGNET’in hizmet alanını gelecekteki işini kurmak için uygun ortam arayan girişimlerle geliştiriyoruz. İTÜ Magnet FAB ile donanım girişimcileri için Türkiye’nin ilk dijital fabrikalarından birini prototip üretimi amacıyla birkaç ay önce kullanıma sunmuştuk. Şimdi de “Akşam & Hafta Sonu” paketi ile merkezin etki alanını daha da geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Akşam & Hafta Sonu” paketine dahil olan girişimciler İTÜ kampüsünün içinde, teknoloji ve girişimcilik ekosisteminin kalbi İTÜ’de, İTÜ ARI Teknokent firmalarına ve girişimcilerinin merkezinde çalışma imkânı bulacaklar. Buna göre başvuran girişimci ekipler bir jüri değerlendirmesinden geçtikten sonra, eğer uygun bulunurlarsa, kişi başına aylık 290 TL + KDV ile merkezden akşam 7’den sabah 7’ye ve hafta sonu boyunca faydalanabilecekler.

İTÜ Magnet girişimlerinin ciroları 45 milyon lirayı aştı!

Dünyaya açılan yenilikçi girişimlerin çekim merkezi İTÜ MAGNET’te; halen 60’dan fazla firma, 190’dan fazla girişimci ve çalışan yer alıyor. Firmaların; 2018 cirosu 45 milyon lirayı, aldıkları yatırım miktarı ise 15 milyon lirayı aştı.

Girişimciler için en doğru adres
Teknolojik girişiminizle İTÜ MAGNET içerisinde yer alarak, daha fazla müşteriye ulaşmak, yatırımla buluşmak istiyorsanız www.itumagnet.com adresinden detaylara ulaşabilir, “Sabit”, “Paylaşımlı” ve “Akşam & Hafta sonu” paketleri için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Güncel İçerikler