Innogate’in 9. dönemine seçilen 8 girişim açıklandı

İTÜ ARI Teknokent liderliğinde ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle gerçekleşen Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın 9. döneminde ABD’ye gidecek firmalar belli oldu. Programa katılan firmalar; potansiyel partner, yatırımcı ve müşteriler ile buluşarak ABD pazarına giriş yapacak.

Firmalar programın Türkiye sürecinde 8 haftalık program boyunca mentorlar ile birlikte; iş modeli kanvası, pazar analizi, değer önerisi, müşteri bölümleme, pazarlama stratejileri, büyüme ve ölçeklenme konuları üzerine çalıştı. Programın ABD sürecinde ise iki haftası San Francisco, iki haftası New York olmak üzere 1 ay boyunca potansiyel müşteri ve iş ortakları ile bir araya gelerek, Türkiye’deki başarılarını globale de taşıyacak.

Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın yeni döneminde ABD’ye gidecek o firmalar:

AKTEK: Smart Hospitality Management platformuyla; otellere kolaylık, ziyaretçilerine de evde yaşadıkları konforu sunuyor.

ArkSigner: Bankalar ve finansal kuruluşlar için hatalı kimlik doğrulamadan kaynaklı sahtekarlık risklerini en aza indirilmesi ve müşteri-banka arasındaki işlemleri dijital imza ile imzalanabilmesini sağlayan çözümler sunuyor.

BIS Çözüm: HRlytics ürünü yapay zekâ sistemiyle insan kaynakları yapılarındaki verileri işleyerek, yıldız çalışanların ayrılma potansiyelini öngörüyor; yeni personel alımları ve içeriden yükseltmelerde yüzlerce başvuruyu otomatik eliyor ve böylece verimli, mutlu bir iş ortamına katkı sağlıyor.

XPoda: “No code” yazılım geliştirme platformu sayesinde kurumların dijital dönüşümünü hızlandırır. Basit ve hızlı öğrenilen görsel ara yüzü sayesinde yazılım geliştiriciler hızla adapte olur, daha yüksek kalite ve verimlikte çalışarak, firmalara katma değer yaratır.

Shopi: Geleneksel mağazacılığın dijital dönüşümü için online ve offline kanalları birleştirebilmesi sayesinde mağaza içi verimliliği artıran çözümler sunuyor.

Reminis: Yapay zekâ destekli yüz tanıma teknolojisi sayesinde, mezuniyet, maraton, açılış gibi etkinliklerde kişilerin profesyonel fotoğraflarını online platform üzerinden alabilmesini sağlıyor ve fotoğrafçı ile anı sahipleri arasındaki bağ oluyor.

Select Optimus: Lojistik sektörü için tüm süreçleri kapsayan yazılımlar üreten Select Optimus, bulut tabanlı yazılımları ile lojistik firmalarının e-lojistik dönüşümünü sağlıyor.

Simula ICT: Ortaya koyduğu esnek ve gelişmiş simülasyon altyapısı ile hangi alanda olursa olsun, kullanıcıların hızlı ve kolay model ile simülasyon geliştirmesine imkân tanıması yanında; senaryo tanımlama, simülasyon koşumu, analiz ve raporlamanın da yapılabildiği entegre geliştirme ortamı sunuyor.

Innogate’in 10. Dönem başvuruları ise devam ediyor. Otomotiv ve mobilite firmalarının ihracat geliri kazanması, var olanı artırması ve trendleri yakalaması amacıyla düzenlenecek programa başvurular 1 Nisan 2019’a kadar bu bağlantı üzerinden alınıyor.

Güncel İçerikler