Tazemasa’da iki saatte hızlı teslimat dönemi başladı

2013 yılından beri; 2500 çeşit ürünü ve 200 adedi taze olmak üzere 6 yıldır müşterilerine taze meyve, sebze ve birçok farklı kategoride hizmet veren tazemasa‘da hızlı teslimat dönemi başladı.

Bu yıllar içerisinde her geçen gün hizmetlerine bir yenisini ekleyen tazemasa, 2016 yılında tüm Türkiye’ye kargo ile hizmet vermeye başlamıştı. İstanbul’da faaliyet gösteren ve +4 derecede soğuk servis hizmeti veren girişim, hızlı teslimat ile hizmetlerine bir yenilik daha ekledi.

Her sipariş sonrasında müşterilerinden aldığı geri bildirim doğrultusunda ortaya çıkan bu hizmet için, tazemasa CEO’su Fahir Özcan şunları söyledi “Müşterilerimize her sipariş sonrasında gönderdiğimiz bir anketimiz vardı. Özellikle son zamanlarda “aynı gün teslimat istiyorum” seçeneğinin daha fazla rağbet gördüğünü tespit ettik. Bunun üzerine müşterilerimizle telefon görüşmeleri yaparak kendilerinin görüşlerini başvurduk ve 2019 yılı itibariyle bu servisi uygulamaya koyduk.”

Geleneksel teslimatın dışına çıkarak, İstanbul sınırları içerisinde 2 saate kadar hızlı teslimatı gerçekleştirmeye başladı. Bir süreliğine 150 TL ve üzeri siparişlere ücretsiz bir şekilde bu hizmeti sunan tazemasa, saat 16:00’a kadar verilen tüm siparişleri aynı gün içerisinde, 2 saatte teslim ediyor.

Güncel İçerikler