Globale açılmak isteyen girişimciler için hızlandırma programı: ScaleUp

Endeavor Türkiye’nin hayata geçirdiği ScaleUp Hızlandırma Programı, Şubat 2019’da başlayacak ilk dönemine 20 girişimi kabul etmeye hazırlanıyor. ScaleUp, ürün-pazar uyumunu sağlamış ve hızlı büyüme aşamasına ulaşmış girişimlere yönelik, her biri 6 ay süren iki ayrı dönem halinde uygulanacak.

Program, Scaleup aşamasındaki girişimler için özel olarak hazırlanmış içerikleriyle girişimlerin globalleşme ve ölçeklenerek büyüme hedefine erişmesini hızlandırmayı amaçlıyor.

ScaleUp Hızlandırma Programı başvurunuzu 15 Ocak 2019 Salı gününe kadar bu bağlantı üzerinden yapabilirsiniz.

ScaleUp, girişimcilere ne sunuyor?

Strateji ve İş Geliştirme Programı

  • Founders Day: Program boyunca girişimlerin kurucu ve CEOlarına yönelik strateji odaklı verilecek eğitim ve atölye çalışmaları,
  • Departman Yönetici Atölyeleri: Scaleup girişimlerin üst düzey yöneticilerine yönelik, alanlarında uzman eğitmenler tarafından scaleup girişimlere özel olarak kurgulanmış atölyeler,
  • Founders Forum: Eğitim ve atölyelerde ele alınan konular hakkında CEOların karşılıklı deneyimlerini paylaşabildiği ve birlikte iş geliştirme fırsatları yakalayabilecekleri, kapalı P2P forumlar,
  • Mentorluk: Girişimlerin, ihtiyaç duyduğu alanlarda, hızlı büyüme ve uluslararası kimlik kazanmalarına yönelik aylık mentorluk seansları.

Globalleşme Programı

  • Endeavor USP* Etkinliğine Katılım: Program katılımcıları arasından seçilecek ve global açılıma hazır 8 ScaleUp girişime, 2019 ve 2020 yıllarında düzenlendiği ülkede Endeavor Uluslararası Seçim Paneline katılım imkanı.
  • İhracat ve Globalleşme Semineri: Her bir program dönemi sonunda uluslararası pazarlara açılma ve ihracata yönelik kamu destekleri ve stratejik bilgilendirme toplantıları.
  • İhracat ve Globalleşme Yol Haritası: Program katılımcıları arasından seçilecek ve global açılıma hazır 10 ScaleUp girişime yönelik hazırlanacak özet çalışma.

*Her yıl farklı ülkelerde düzenlenen, tüm dünyadan ülke adayı ScaleUp girişimciler, mentörler, bölgedeki potansiyel ortaklar, yatırımcılar ve özel sektörden katılımcıların yer aldığı Endeavor seçim sürecinin son ayağı.

Güncel İçerikler