Innogate’in 9. dönemi Türkiye programı ile başlıyor

Uluslararası hızlandırma programı Innogate’in 9. dönemi Türkiye programı ile başlıyor. Bu program sonunda bazı şirketleri ABD serüveni bekliyor. 7 Ocak Pazartesi günü başlayacak Innogate sürecine katılan 13 şirketi tanıyalım. Biz de bu süreçte takipteyiz. Gelişmeleri paylaşacağız.

Innogate 9. dönemine başlayacak şirketler:

Agito: Türkiye’de sigorta sektörüne özel yazılım çözümleri ve servis sağlayıcısıdır. Agito’nun tüm sigorta kolları için on premise ve on cloud olmak üzere ürünleri bulunmaktadır

Aktek: Oracle e-Business Suite üzerinde üretim, finansallar, lojistik, insan kaynakları, TM1/Cognos ile iş zekası ve kurumsal bütçeleme konularında uzman ekibiyle Oracle’ın en büyük iş ortaklarından biri olup, sunucular ve sanallaştırma alanında da pazarın lideri konumunda olan DellEMC, SUN Microsystems, IBM,Oracle, CISCO, Microsoft, HPE, Huawei,Forcepoint , Samsung ve VMWare’in iş ortağıdır.

ArkSigner: Kamu ve Özel Sektörün Bilgi ve İletişim Teknolojileri ihtiyaçlarının tasarlanması, temini ve işletimine odaklanmış bir danışmanlık ve teknoloji şirketidir. Çeşitli BT projelerindeki deneyimlerinden yararlanarak müşterilerinin zorlayıcı gereksinimlerine en güncel çözümleri sunmaktadır.

BIS: Paket uygulama çözümlerinin yanı sıra kişiselleştirilmiş yazılım geliştirme, framework entegrasyonu, migration ve danışmanlık hizmetleri sunan teknoloji ve servis sağlayıcısıdır. BIS, finansal hizmet sektörünün tüm sanal segmentlerindeki kurumlara kritik yazılımlar ve IT hizmetleri sunmaktadır.

Foreks: Finansal piyasalar ile ilgili veri, haber vb. bilgileri bireysel ve kurumsal müşterilerine masaüstü, mobil ve web ürünlerle farklı analiz araçlarını da içerecek şekilde sağlamakta uzmanlaşmıştır. Müşteri profili bankalar, aracı kurumlar, döviz büroları ve diğer finansal kurumlar, internet servis sağlayıcıları ve portallar ile bireysel yatırımcılardan oluşur.

IBTech: bankacılık, finans sektörü ve teknik tecrübe sahibi 600’ü aşkın mühendis çalışanı ile zorlu ve büyük bir çok projeyi gerçekleştirmiş, sektörde bir çok yeniliğe öncülük etmiştir.

Inomera: Ar-Ge’ye dayalı yenilikçi yazılım platform ve ürünler üreterek kurumsal müşterilere hizmet sunmaktır. Kurulduğundan bu yana telekom, mobil ve perakende alanında çalışmalarını yoğunlaştıran Inomera, sunduğu özelleştirilmiş çözüm ve hizmetler ile müşterilerinin teknoloji dönüşümünden faydalanmasını sağlamaktadır.

Octopod: KOBİ seviyesindeki firmaların dijital dönüşümün temeli olan yazılım ihtiyaçlarının karşılanmasındaki temel sorunların tespit edilmesi ve bu sorunlara çözüm üretme fikriyle ortaya çıkmıştır. Yoğun bir saha araştırması, müşteri beklentilerinin ölçümlenmesi, mevcut yazılımların ve teknolojilerin değerlendirilmesi , Dünya üzerindeki rakiplerin , sektör dinamiklerinin ve gelecek beklentilerinin belirlenmesi ile herbiri sektöründe başarı hikayesine sahip Ar-Ge ekibi tarafından alt yapısı tasarlanmıştır.

Phygital Mind (Fijital Bilişim Ticaret A.Ş): Fiziksel mağazacılıkta ihtiyaç duyulan dijital dönüşümü gerçekleştirmek amacıyla 2018 Ocak ayı içinde 6 kurucu ortak tarafından, 4 melek yatırımcı sermayesi ile kurulmuştur. Phygital Mind tarafından tasarlanan “Shopi Retail Platform” geleneksel mağazacılığın dijital dönüşümünü sağlayan fonksiyonel uygulamalardan oluşmaktadır.

Reminis: Dijital fotoğraf ulaştırma servisidir. Pazaryeri modeliyle fotoğraf haklarına sahip kişi ve kurumların fotoğrafları sahiplerine ulaştırmasını sağlar. Etkinlik ve mekanlarda fotoğrafçıların çektiği sayısız fotoğrafın içinden içinde olduğunuz fotoğrafı eşsiz yüz konumlama sistemi ile sponsorlu/logolu olarak size getirir.

Select Bilişim ise özel projeler ile değişik sektörlerde, genel internet ve mobil yazılımları ile sektörde önemli bir yer edinmiştir. Lojistik sektörü ve bu sektörden hizmet alan firmaların kullandığı programlar ile kendi kolunda hizmet ve yazılım üreten en büyük firmalardan birisi olmuştur.

Web, Mobil ve Sosyal platformlarda veritabanı altyapıları konusunda araştırma ve geliştirme yapmak amacıyla 2010 yılında kurulan Vidco Yazılım bu tarihten itibaren; genç, dinamik ve tecrübeli ekibiyle çevik yazılım geliştirme altyapılarını, özel yazılım projelerini ve danışmanlık faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Wollox: 2018 yılında, herhangi bir ek yazılım gerektirmeyen ve bilgisayarı bağlı olduğu her turlu ekranı interaktif (dokunmatik) ekrana dönüştürmesini sağlayan, ekran dönüştürücüyü tasarlamak ve üretmek üzere kurulmuştur. Böylece sıradan televizyon ve projeksiyon cihazları tablet veya akıllı takta olarak kullanılabilmektedir.

Güncel İçerikler