Lostra ve kuru temizleme hizmeti sunan Temiz, Keiretsu Forum Türkiye’den 150 bin TL yatırım aldı

Melek Yatırımcı Ağı Keiretsu Forum Türkiye, startupların önemli kaynak sağlayıcıları arasındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, İnternet üzerinden kapıdan kapıya lostra ve kuru temizleme hizmeti sunan, kısa sürede de 50 bin kişiye ulaşan yerli girişim Temiz’e yatırım yaptı.

Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Esra Talu, kurulduğu 2012 yılından bu yana Keiretsu Forum Türkiye’nin melek yatırımcılarının, Türkiye’deki melek yatırım ortalamasının çok üzerinde bir performans sergilediklerini söyledi.

Girişimlere önemli fırsat

Keiretsu Forum’un tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de henüz emekleme aşamasında olan girişimlerin koşmasında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Talu, “Keiretsu Forum, yerel girişimlerin erken fark edilerek dünyaya açılmaları noktasında onlara önemli fırsatlar sunuyor” dedi. Talu, Keiretsu üyelerinin daha çok teknoloji ve inovasyon içeren startup’lara yatırımlar gerçekleştirdiğinin de altını çizdi.

Temiz, zamandan tasarruf ettiriyor ve hizmetleri kullanıcıların ayağına kadar götürüyor. Akıllı telefonlara indirilen bir uygulama üzerinden ve web sitesi üzerinden hizmet veriyor. Kullanıcılarının ayakkabı ve giysilerini kendi kuryeleriyle teslim alan Temiz, temizlenen ayakkabı ve giysileri de kullanıcıların kapısına kadar götürülerek teslim ediyor.

İnternet üzerinden kapıdan kapıya lostra ve kuru temizleme hizmeti sunan ve kısa sürede 50 bin kişiye ulaşan Temiz, bu rakamı daha da artırmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler