Teslimat hizmeti sunan Glovo, İstanbul’dan sonra İzmir’de faaliyetlerine başladı

Mobil uygulama üzerinden dakikalar içinde teslimat hizmeti sunan Glovo, İstanbul’dan sonra İzmir’de faaliyetlerine başladı. Artık İzmirliler de diledikleri yemeğe, kahveye, tatlıya, market ve kişisel bakım ürününe ya da evde, kafede, ofiste unuttuğu herhangi bir eşyasına dakikalar içinde kavuşacak.

Haziran ayında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan ve altı ayda 70 bin kullanıcıya ulaşan Glovo, İzmir’de de hızla büyümeyi hedefliyor. Aralık ayı itibariyle Alsancak’ta hizmete başladıklarını aktaran Glovo Türkiye Genel Müdürü Austin Kim, kısa sürede İzmir’in birçok semtine hizmet götüreceklerini belirtti.

Kim sözlerine şöyle devam etti: “Haziran ayından bu yana İstanbul’da elde ettiğimiz başarılı büyümeyi İzmir’de de gerçekleştirmek istiyoruz. İstanbul’da çok kısa sürede on binlerce kişi Glovo uygulamasını indirdi, yüzlerce ortağımız bizimle çalışmaya başladı ve biz de kullanıcılarımızın yüz binden fazla talebini karşıladık. Türk halkı akıllı telefonlarından sipariş vermeyi ve kapıya teslimatı çok sevdi. Glovo olarak biz de bu pazarda en iyi hizmeti sunmak için var olacağız. İstanbul’da yer alan genel merkezimiz ve çağrı merkezimizdeki çalışanlarımızla beraber şu anda yaklaşık 100 kişilik bir ekiple hizmet sunuyoruz. Kuryelerimizin sayısı da her geçen gün artıyor. İstanbul’da 900 kurye Glovo adına hizmet veriyor. İzmir’de özellikle yeme içme sektörü çok geliştiğinden İstanbul ile aynı rakama ulaşmayı hedefliyoruz.”

Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler