Verimli bir uyku geçirmenizi sağlayan yüzük Oura, 5 milyon dolar yatırım aldı

MSD Capital liderliğinde Youtube kurucu ortaklarından Steve Chen, Twitch kurucu ortağı Kevin Lin, Sunrise kurucusu Dave Morin ve JUMP kurucusu Ryan Rzepecki olduğu yatırım turunda uyku iyileştirme yüzüğü Oura, 5 milyon dolar yatırım aldı ve topladığı toplam fon 20 milyon doları aştı.

Uyku düzeninizi, uyku alışkanlıklarınızı ve daha iyi uyku uyumanıza yardımcı olan Oura parmağınıza takabileceğiniz bir yüzük. Bu yüzük sayesinde palmar arterlerinden gelen kan basıncını ölçelerek 3D ivme ölçer ve jiroskop kullanarak vücut hareketlerinin yönünü ve yoğunluğunu tesbit ediyor ve NTC sıcaklığınızı ölçerek uyku veriminizi arttırmayı sağlıyor.

Hayat hızımızın gün geçtikçe artmasıyla birlikte sürekli stres altında ve hızla halletmek zorunda olduğumuz birçok işimiz var. Verimli uyku hepimiz için gün geçtikçe büyük önem kazanıyor. Oura, yüzüğü sayesinde bize en çok ihtiyacımız olan verimli uykuyu vaad ediyor. Birçok yatırımcının ilgisini çeken Oura yüzüğü şuanda 100’den fazla ülkeye 299-999 dolarlık fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Dünyada uyku konusunda çalışmalar sürdüren birçok girişim bulunuyor. En sonuncusu Intel’e satılan Basis Health ve akıllı yüzük Motiv ve uyku izleyen giyilebilir giysiler.

Güncel İçerikler