100 bin TL’ye kadar yatırım sunan T3 Girişim Merkezi Hızlandırma Programı başvuruları açıldı

“Teknoloji Üreten bir Türkiye” Hedefiyle sloganı ile yola çıkan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), yüksek katma değerli ürün ve hizmetler geliştiren teknoloji girişimlerini T3 Girişim Merkezi Hızlandırma Programı ile desteklemeye devam ediyor. Seçilen teknoloji girişimlerine danışmanlık, ücretsiz ofis, teknik uzmanlık destekleri ile birlikte 100 bin TL’ye kadar yatırım imkanı sunuluyor.

T3 Girişim Merkezi‘ne başvurmak için: t3gm.org

Girişim destek programına başvurular, 21 Aralık’a kadar devam edecek

T3 Girişim Merkezi, ilk kez geçtiğimiz yıl başlatılan programın 2019 yılı başvurularının açıldığını duyurdu. Program kapsamında, katma değerli ürün ve hizmet geliştiren bütün teknoloji girişimlerinin başvuruları kabul ediliyor.

Otonom teknolojiler, yapay zeka ve makine öğrenmesi, eğitim teknolojileri, akıllı ağlar, nesnelerin interneti alanında çalışmaları bulunan teknoloji girişimlerine ise öncelik tanınıyor. Ürün ya da servisleri en az prototip aşamasında olan teknoloji girişimleri altı aylık hızlandırma programı boyunca desteklenirken, fikir aşamasındaki girişimci adaylarına ise 2019 yılı içinde online ön kuluçka platformu sunulması planlanıyor.
5 Kasım 2018 tarihinde duyurulan programa başvurular, 21 Aralık’a kadar devam edecek.

Güncel İçerikler