T3 Girişim Merkezi, teknolojik girişimleri hızlandırmak için kapılarını açtı

Bir ülkenin teknolojik açıdan kendine yeterliliğinin en temel unsuru yetişmiş insan kapasitesidir. Bu vizyonla yola çıkarak Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından kurulan T3 Girişim Merkezi, Türkiye’nin yetişmiş insan kapasitesini artırmak için 15 Ekim‘e kadar girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Üsküdar Bilim Merkezi içerisinde konumlanan T3 Girişim Merkezi, 1800 m2’lik bir alanan sahip. Otonom teknolojiler, yapay zekamakine öğrenmesi, nesnelerin interneti, akıllı ağlar ve eğitim teknolojileri odak noktası olan girişimciler buraya başvurabilir.

Sağlanan Destekler

Programlar

  • Ön Kuluçka Programı: Teknoloji girişimi fikri olan ancak henüz hayata geçirmemiş girişimcilere yönelik olan bu programda girişimciler T3 Girişim Merkezi tarafından sunulacak eğitim, danışmanlık ve alt yapı desteklerinden faydalanabilecek, program sonunda iş planı hazır, potansiyel müşterileri belirlenmiş, iş senaryoları doğrulanmış bir şekilde firma kurma aşamasına geçeceklerdir.
  • Kuluçka Programı: Ön kuluçka programını tamamlayan ya da erken aşama teknoloji girişimlerine yönelik olan bu programda girişimler T3 Girişim Merkezi tarafından sunulacak danışmanlık, ofis alanı ve bağlantılardan yararlanarak iş modelini sürdürülebilir hale getirecektir.
  • Hızlandırma Programı: Yatırım yapılabilir, erken-ileri aşama teknoloji girişimlerine yönelik olan bu programda girişimciler T3 Girişim Merkezi tarafından yatırımcılara ve yatırım ağlarına, potansiyel müşteri olabilecek kurum ve firmalara erişim noktasında desteklerden ve ofis alanı, danışmanlık gibi desteklerden faydalanarak pazara girme süreçlerini hızlandıracaklardır.

Başvurunuzu t3gm.org adresinden yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler