BTM İstanbul 2018 Yılı 2. Hızlandırma Kampı sahnesine çıkacak 8 girişim açıklandı

2018 yılı 2. Hızlandırma Kampı’nda yer alan girişimciler 12 haftalık kampın sonunda ‘BTM Sahne’ etkinliğinde yatırımcı karşısına çıkarak projelerini 5’er dakikalık sunum yapacaklar. 8 girişimci yatırımcılara sunum yaparken, bunun dışında BTM sürecinde başarılı olan 10 girişimci de stantlarda projelerini anlatacak

BTM 2018 Yılı 2. Hızlandırma Kampı sahnesine çıkacak 8 girişim:

EFE: Çocuklarımızın ayrıcalıklı eğitim alabilmesi için toplumun tüm kesimlerinin elini taşın altına koymasını sağlayan bir ekosistemdir. Veli, banka, okul ve üye iş yerlerinin çocukların eğitim hayatı için kaynak oluşturmaları amaçlanmaktadır. Projenin en güzel yönü, sistemde yer alan tüm tarafların sistemin kutsalı olan “çocuk” lehine katma değer üretmek zorunda olmalarıdır. Baş rolde her zaman çocuk vardır ve sistemin bütün oyuncuları baş roldeki kahramanın güzel bir gelecek kazanması için kendi rolünü oynar. Bu senaryoda yer alan herkes çok iyi bilir ki çocuk kazanırsa, Türkiye kazanır.

Kumbaravan: Kumbaravan, Ülkemizde ilk kez gerçekleşen projeleri üreten ve 4 sosyal girişimiyle halkımızın kültür & sanat ile etkileşimini, salonların doluluk oranlarını arttırmayı amaçlamaktadır. Fon yaratmak amacıyla prodüksiyon, organizasyon ve biletleme yapmayı, kültür & sanat kurumlarına hizmetler sunmayı araç edinmiştir. Yazılımı, kültür ve sanata özgü, değişen şartlar doğrultusunda eğitim sektörümüzde yer alan öğrencileri daha fazla kapsayacak şekilde gelişmekte ve farklılaşmakta olup tüm dünya ülkelerine örnek teşkil edecek bir Kültür Sanat Portalı ‘dır.

Bonarego: Bonarego, kendi seyahat eden turistlere yönelik, ziyaretleri sırasında önceden telefonlarına indirecekleri video & audio içerikli turlar ile gittikleri şehirde görülmesi gereken yerleri ve mahalleleri kendi başlarına gezmelerini sağlayan bir mobil uygulamadır. Ayrıca uygulamada ziyaret öncesi araştırma ve planlama yapmak için kullanılabilecek video bazlı kısa tanıtım videoları da sunulmaktadır.

Taxibus: Taksibüs, yolcuları tek bir takside birleştirerek, yolcuların daha ucuza, hızlı, konforlu ve güvenli ulaşım yapmalarını sağlayan bir akıllı telefon uygulamasıdır. Yolcu yoğunluğunun olduğu bir bölge olan Havalimanları ile çalışıyoruz. Belli güzergahta hareket ediyoruz ki yolcu eşleştirmemiz daha kolay olabilsin. Yolcu araçta tek başına bile olsa %7 indirimli öder ve yolcu sayısı arttıkça ödeyeceği ücret de azalır.

Tıkla Kutla: Organize edecekleri etkinliklerle ilgili hizmet almak isteyenlerle bu konuda hizmet sağlayan tedarikçileri buluşturan, müşterilerin tedarikçi fiyat, puan ve yorumlarını kıyaslayarak karar verecekleri, hizmetleri anında kişiselleştirerek sepete atıp, kredi kartlarıyla yine anında taksitli ödeme yapabilecekleri bir online pazar yeri platformudur.

Öğrenci Kariyeri: Öğrencilere kariyer yolculuğunda yardımcı olan cep asistanı.

Digime3D: Digime3D teknolojisi, işinizle ilgili tüm vücut ölçülerine ve kompozisyon değerlerine kısa sürede ulaşmanızı sağlar.

Lifount: Eticaret, Ön Muhasebe ve Muhasebe sistemlerinin tek bir paket halinde sunulduğu, tek panel üzerinden yönetilebilen ve firma harcamalarının otomatik muhasebeye aktarıldığı hepsi bir arada sistem.

Güncel İçerikler