İyilik Kazansın ile online alışverişlerinizde ekstra bir ücret ödemeden STK’lara bağış yapın

Eylül ayında Kadir Onur Eren, Çağrı Torun ve Pırıl Pamiroğlu’nun hayata geçirdiği İyilik Kazansın, alışverişlerini ağırlıklı olarak online gerçekleştiren kullanıcılar için, Sivil Toplum Kuruluşları’na yardım yapma seçeneği sunuyor.

Alışverişinizi İyilik Kazansın platformu aracılığıyla gerçekleştirerek ve ekstra bir ücret ödemeden dilediğiniz Sivil Toplum Kuruluşu’na destek olabiliyorsunuz.

‘İyilik Kazansın’ modeli nasıl çalışıyor?

İyilik Kazansın‘ı ziyaret ederek, normalde alışveriş yapacağınız siteye bu platform üzerinden giderek satın alım yapmanız gerekiyor. Örnek vermek gerekirse; Mediamarkt’tan bir cihaz satın alacaksanız, önce İyilik Kazansın’ı ziyaret ediyorsunuz ve sitede gördüğünüz Mediamarkt logosuna tıklıyorsunuz. Arka tarafta çalışan kodlar sizin İyilik Kazansın’dan geldiğinizi biliyor ve yaptığınız alışverişlerin küçük bir kısmını sizin yine platform içerisinden seçebildiğiniz STK’lardan birine bağışlıyor. Böylelikle cebinizden ekstra fazla bir para çıkmadan bağış yapmış oluyorsunuz.

İyilik Kazansın’da 200’den fazla marka bulunuyor. Sürekli İnternette alışveriş yapan bir bireyseniz, bu platformu ziyaret etmenizde fayda var.

İyilik Kazansın platformu yüzde yüz şeffaflık ilkesiyle çalışıyor. Kullanıcılar alışverişini tamamladıktan sonra, destek olduğu sivil toplum kuruluşundan, isime özel düzenlenmiş, imzalı bir sertifika ve yaptıkları desteğin hangi projeye aktarıldığına dair bir bilgilendirme maili alıyor. Bu işleyiş kullanıcı için daha güvenli bir ortam sağlıyor. Hem kendi cebinden ek bir harcama yapmıyor hem de desteğinin etkisini görebiliyor. İyilik Kazansın birlikte çalıştığı sivil toplum kuruluşlarını, açık açık platformunda yer alan ve bağışçı haklarını kabul ederek bu haklara uygun faaliyet gösteren kurumlar arasından seçiyor.

Güncel İçerikler