HeadSpin, en hızlı büyüyen yazılım şirketleri arasında yer alıyor

HeadSpin mobil uygulama performans yazılımı için 500 milyon dolar değerindeki B serisi yatırım turunu 20 milyon dolar ile kapattı. Yatırım turunda ICONIQ Capital, Battery Ventures ve EQT Ventures gibi yatırımcılar yer aldı.

HeadSpin, Tinder, Docusign benzeri 200 uygulama üreticisi şirketlerin uygulamalarını kullanıcı deneyimine sunulmadan önce ve sonra gerçek zamanlı gerçek cihazlarda test etmelerine ve izlemelerine olanak sağlıyor. AI teknolojisine sahip HeadSpin platformu herhangi bir kullanıcının deneyimleyeceği kullanım şekli ile test etme ve yüksek öncelikli konulara eğilim gösterilmesini sağlıyor. Kullanıcı deneyiminin büyük önem kazandığı şu zamanlarda test senaryoları ve izlemeleri de büyük öneme sahip AI teknolojisi sayesinde şirketler müşterinin olası problemlerini hızla tespit edilmesi ve çözülmesi sağlanıyor.

Yatırımcılar arasında yer alan ICONIQ ortağı Will Griffith, “HeadSpin’in ilk üç yıl içinde başardığı nokta dikkat çekicidir ve zaten mobil uygulama ekosisteminde yer alan büyük müşterileri kendisine çekmeyi başarmıştır. ” dedi. 2015 yılında kurulan HeadSpin, 2018 yılında büyüklük ölçeğini iki katına çıkarmayı hedeflediğini söymişti bugün hızla büyüyen mobil ekosistem oyuncusu haline geliyor ve hızla büyüyen yayılım şirketlerinden biri haline geldi.

Mobil uygulamaların test edilmesi, mobil ekosistemi için hala çok yeni bir sektör. Henüz 10 yıldır uygulamaların hayatımızda olduğunu düşünürsek mobil uygulama ekosistemi takip edilmesi zor bir hızla geliştiği açık bir gerçek.

Güncel İçerikler