Kripto para uygulaması Emma, para hesabınıza kripto para birimi desteği sunuyor

Hayatımızın önemli bir parçası olan para son yıllarda bizimle birlikte yaşadığı dijital dönüşümle kripto para halini aldı bu dönüşüm para yönetimi konusunda birçok değişimi de yanında getirdi. Emma da bu yeni dönem için para yönetimi sağlayan bir uygulama

Kendi tanımıyla mali savunucu Emma, kripto-para birimi bakiyenizi kolayca takip edebilmeniz için çok sayıda birim ile entegre olarak bir kripto para birimi özelliği başlatıyor. Bu sayede dijital bankacılık uygulamalarında kullandığımız hesap hareketleri gibi kolaylıkları kripto para içinde kullanabilmeyi sağlayacak. Piyasaya çıkarıldığında desteklenen kripto para birimleri arasında Coinbase, Bittrex, Binance, Bitstamp, Kraken, Bitfinex ve bireysel Bitcoin ve Etherum yer alıyor.

Blockchain hızla büyüyen bir piyasa ve bu piyasada yerini almak isteyen 50 milyondan fazla insan var. Emma kurucu ortağı ve CEO’su Edoardo Moreni, ” Bir sonraki gelişmekte olan varlık sınıfı olarak kripto para birimi’ni görüyoruz.” diyor. Sadece İngiltere’de 3 milyondan fazla kripto para kullanan insan var bu yüzden kripto parayı diğer finansal birim türleri giibi kabul etmeye başlamamız gerektiği gibi cari hesaplar ve kredi kartlarıyla da aynı şeklilde işlem yapabilmesini sağlıyor.

Moreni, Emma ile kripto para kullanımı ve yönetimi konularında sağladığı kolaylıklar sayesinde kripto para satın almayan insanların ilk kez Emma sayesinde kripto para konusunu anlamalarını ve kullanmalarını sağlamayı görev edindiklerinden bahsetti. Ayrıca bu görevi sadece kullanışlı bir araç ortaya çıkarmak için değil kullanıcılarının para yönetimini uzun vadede yönetmelerini ve mali kazançlarını arttırmalarına yardımcı olmak için yaptıklarından bahsediyor.

Emma, otomotik ödeme, tüm paranızı tek bir hesaptan yönetme (mevcut hesaplar, kredi kartı ve kripto para), kategori veya satıcıya göre ayrılan harcama analizleri, akıllı uyarılar, gerçek zamanlı para birimi dönüştürme gibi birçok kolaylık sağlıyor. Sağladığı bu entegre sistem kolaylığı sayesinde Aglaé Ventures liderliğindeki Temmuz 2018’de gerçekleştirilen erken dönem programında 500.000 sterlin tohum yatırım topladı.

Güncel İçerikler