Alumni şirketi en aktif şirketler listesinde zirveye oynuyor

Alumni grup şirketi Des Monies, Lowa merkezli bir şirket. Şirketin farklı anlaşma ve yatırım alma yöntemleri onu diğerlerinden farklı kılıyor. Şirket tüm bunların yanı sıra yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Bu yatırımlar için özellikle teknoloji girişim şirketlerini seçen Alumni Grup, Pensnsylvania Üniversitesi, Purple Arch Ventures, Green D Ventures gibi şirketler de büyük miktarda yatırım alıyor.

Alumni Grup hızla yatırım alıp yatırım yapan farklı bir şirket olarak şirketlerini modern yöntemlerle yönetmek isteyenlerin de dikkatini çekiyor. Özellikle üniversite bazlı çalışmalara katılan şirketin yöneticilerinin çoğu Hardvard mezunu

Alumni Grup Şirket kurucusu ve CEO’su Michael Colins konuyla ilgili yaptığı açıklamada durumu şöyle ifade ediyor. “İnsanlar bizim ne yapmak istediğimizi ve nasıl böyle başarılı olduğumuzu anlamıyorlar. Ama biz bu şekilde hem yatırımcıların ilgisini çekiyoruz hem de yaptığımız yatırımlar sayesinde bizim gibi başarılı olabilecek şirketlere yardımcı oluyoruz”

Collins 1986 yılından beri bu alanda çalışıyor ve 2014 yılında kurucularından biri olduğu Alumni Grup bünyesinde çalışmaya başlamış. Şirket toplam 40 profensyonel uzman ile çalışıyor ve Amerika’nın en aktif şirketleri listesinde zirveye oynamaya devam ediyor.

Listedeki diğer şirketlerden farklı olarak Alumni Grup bu amacından hiç sapmıyor ve bu şekilde yola devam ediyor. Böylece de ne kadar kararlı olduğunu herkese göstermiş oluyor. Geçen yıl tam 112 farklı şirkete yatırım yapan Alumni Grup bunun sonucunda kendisini portfolyosuna ekleyen ve birlikte çalışmaya başladığı 65 şirket elde etmiş.

Collins yaptığı açıklama sonunda “Umarım bir gün tüm şirketler birbirine yardım ederek büyüyebileceklerinin farkına varırlar.” diyor.

Güncel İçerikler