StartUpCampus Girişimcilik Programı, genç girişimcilerin başvularını bekliyor

Endeavor Derneği ve Akbank iş ortaklığında hazırlanan StartUpCampus Girişimcilik Programı’nın ilki bu Sonbahar’da başlıyor. Program, seçtiği girişimcileri Kasım 2018 – Ocak 2019 tarihlerinde 10 haftaya yayılan eğitim, atölye ve mentorluk süreciyle destekleyip yatırımcılarla buluşturarak büyümelerini hızlandırmayı amaçlıyor.

Başvuru için son gün: 5 Ekim 2018

Endeavor Türkiye ve Akbank, son 3 yıldır hayata geçirdiği genç girişimcilik programı CaseCampus’te kurulan girişimlerin başarı hikayelerinden yola çıkarak, girişimleri büyümeleri yolunda destekleyecek yeni bir programa başlıyor. Genç girişimciler StartUpCampus Programı’nda işlerini büyütme yolunda destekleyecek eğitim ve atölye çalışmaları ile mentorluk sürecine dahil olacaklar.

Endeavor ve Akbank, şirketini kurmuş gençleri StartUpCampus Programı’na davet ediyor

StartUpCampus Programı, girişimciliği bir kariyer yolu olarak seçmiş, şirketini kurmuş veya erken aşama ürününü pazara sunup ilk satışını gerçekleştirmiş, 35 yaşın altındaki girişimcileri 10 haftalık programa kabul ediyor. Programın ilk döneminde 12 startup, girişimcilere özel olarak tasarlanmış eğitim ve atölyelere katılıp Endeavor’ın deneyimli mentorlarınden mentorluk desteği alacak ve yatırımcılarla bir araya gelecek ve program sonunda gerçekleştirilecek Demo Day ile yatırımcılara sunum yapma imkanı bulacak.

Türkiye’nin her yerinden genç girişimciler tarafından kurulmuş startup’lara açık olan programa başvurular www.casecampus.org web sitesi üzerinden 5 Ekim Cuma gün sonuna kadar yapılabilecek. Başvurularda; başvuran kurucu ortağın ana ortaklardan ve 35 yaşın altında olması, şirketin kurulmuş ya da MVP’nin (erken aşama ürün) pazar sunulmuş olması, ilk satışın yapılmış olması, kurucu ortaklar dışında en az bir çalışanının olması gibi kriterler aranacak.

Başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler