Klasik arabalara yatırım yapmanızı sağlayan Rally Rd., 7 milyon dolar Seri A yatırım aldı

Bir girişimci, bir ürün tasarımcısı ve araba koleksiyonu yapan bir bankacı bir araya gelirse ne olur? Klasik araba alım satımını kolaylaştıran Rally Rd. uygulaması ortaya çıkar.

2016 yılına kurulan şirket Ferrari, Porsche, Lamborgini gibi modellerle çalışıyor. Şuana kadar 50.000 kişi uygulamaya üye olmuş durumda ve uygulama yatırım yapılabilecek 10 farklı model ile çalışıyor. Ancak 2019 sonuna kadar bu sayının 100 olması bekleniyor.

New York merkezli Rally Rd. şirketi kısa süre önce Upfront Ventures şirketinin liderliğinde 7 milyon dolarlık Seri A yatırım aldı.

Şirketin kurucu ortakları Chris Bruno ve Rob Petrozzo bu yatırımı dijital harcamalar için kullanacaklarını, uygulamalarını geliştireceklerini ve yaşanan sorunları çözeceklerini ifade etti. Yatırımı kullanarak bir tür dijital araba galerisi oluşturmayı planlayan Rally Rd. özellikle Los Angeles, Güney Florida gibi ciddi kullanıcı tabanı olan yerleri hedef almak istiyor.

Rally Rd. şirketinin yöneticisi Rob Petrozzo “Arabalar için Apple Store gibi bir ortam oluşturup müşterilerin rahatça her şeyi öğrenerek alım satım yapmasını istiyoruz.” dedi.

Tüm bu uygulamalar müşterilerin oldukça fazla ilgisini çekiyor. Her ne kadar şimdilik Rally Rd. şirketi çok fazla para kazanmasa da zamanla farklı bir sisteme geçerek daha çok kar elde etmeyi planlıyorlar. Bu sistemde müşteriler uygulamanın farklı özelliklerine erişmek için abonelik ücreti ödeyecek.

2019 yılının başında Rally Rd. şirketinin daha fazla yatırım alması ve alanını genişletmesi bekleniyor. Ayrıca uygulama kısa süre sonra Avustralya, Avrupa ve Kanada’da kullanıma açılacak.

Güncel İçerikler