Uygulama performans hizmeti Instana, 30 milyon dolar yatırım aldı

Modern bulut hizmetlerine odaklanan bir Uygulama Performans İzleme (APM) hizmeti olan Instana, bugün 30 milyon dolarlık C serisi finansman desteği topladığını açıkladı. Böylelikle şirket değerlemesi 57 milyon dolara ulaştı. Audi‘nin beğenisini alan şirketin çalıştığı müşteriler arasında Edmunds.com, Yahoo Japan ve Franklin American Mortage şirketleri yer alıyor ve şirket kendisini bir APM 3.0 oyuncusu olarak görüyor.

Uygulama performans yönetimi, yazılım performansını, kullanılabilirliğini ve kullanıcı deneyimi yönetimi sağlayan Instana, sağladığı hizmet ile kendisini diğer APM hizmetlerinden ayıran en önemli özellik bulut ve mikro servis hizmeti İnstana şirketlerin sürekli değişen altyapısını otomatik olarak keşfetme ve izleme yeteneğine sahip ayrıca rakip şirketlerden çok daha ayrıntılı metrikler sunma konusunda iddaalı. İnstana yıllık satışları geçen yıl boyunca yüzde 600 büyüdü yatırımı çeken etken üzerinde bu oranın büyük etkisi olduğu söyleniyor.

Meritech Capital ortağı Alex Kurland, “Bulut destekli mikro servis uygulamalarının izlenmesi günümüzün dijital işletmeleri için kritik bir gereklilik haline geldi” dedi. APM, yazılım geliştirme süresince ortaya çıkan birçok değişimi analiz etmek için önemli bir alanı oluşturur. “Meritech, otomatik APM deneyimini Instana ile ortak yürütmekten heyecan duyuyor. ” diye ekledi.

Şirket yeni finansmanı hizmet talebini karşılamak ve ürün yelpazesini genişletmek için kullanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler