12 yıllık bir serüvene sahip olan girişim BuldumBuldum kapanıyor

Güçlü Gökozan‘ın kurucusu ve CEO’su olduğu eticaret sitesi BuldumBuldum.com, son zamanlarda yaşanan olumsuzluklardan dolayı, Gökozan kendi twitter hesabından yaptığı açıklama ile kapanacağını duyurdu.

12 yıllık bir geçmişi olan girişim BuldumBuldum, son zamanlarda yaşanan ekonomik durumlardan dolayı maddi sıkıntılar yaşıyordu ve ayakta kalmaya çalışıyordu. Ancak Güçlü Gökozan’ın twitter hesabından yaptığı çeşitli açıklamalar, bu sürecin tetikleyicisi oldu. Maddi sıkıntıların yanında, bazı isimlerin bu iyi gitmeyen sürece farklı bir şekilde dahil olması, işleri iyice bozdu.

Gökozan twitterda; “12 sene boyunca bizi her siparişiyle çok mutlu eden müşterilerimiz başta olmak üzere, yatırımcılarımıza, tedarikçilerimize ve birlikte çalıştığımız diğer tüm paydaşlara çok teşekkür ederim.” açıklamasıyla da bugüne kadar destek veren herkese teşekkür etti.

BuldumBuldum’un yatırımcıları arasında; Melih ÖdemişHasan AslanobaNevzat AydınBedii Can Yücaoğlu ve Birol Yücel gibi girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri yer alıyordu.

Güncel İçerikler