Pazarlama analiz platformu Singular, 30 milyon dolar değerlemeye ulaştı

Pazarlama sektörü çalıştığı her alan için birbirinden farklı veri yığınları yönetimi ile baş etmek zorunda kalıyor. Pazarlamacılar için verileri birleştirmek ve analizleri kolaylaştırmak için çalışan Singular, B serisi yatırım turunu 30 milyon dolar değerleme ile kapattı.

Pazarlamacıların farklı sistemlerden birçok konuda veri çekmesini gerektiren pazarlama süreci veri yığını oluşmasına sebep oluyor. Singular veri yığını oluşma eğilimine çözüm olarak ortaya çıkarılan bir platform. Bununla ilgili şirket CEO’su Gadi Eliashiv “Singular’ın pazarlama sektörünün ihtiyaç duyduğu bu çözümü, yeni pazarlama zekası kategorisinin yaratılmasıdır.” olarak tanımadı.

Singular; Gadi Eliashiv, Eran Friedman ve Susan Kuo olmak üzere Onava tarafından kuruldu ve Adobe gibi beş ürünü bir araya getiren pazarlama bulutu kullanmak yerine karar vermenize yardımcı olmak için sade ve verilerin kategorize edildiği daha kullanılabilir bir katman sağlıyor.

Eliashiv, Singular ile pazarlama ve satış grubu yöneticisinin (CMO) üst düzey analiz sonuçları elde edebileceğini belirtti. Ayrıca şirketin mevcut pazarlama araçları ile entegre olabilecek şekilde tasarlandığı ve çoğu zaman küçük ayrıntılar ile nokta atış niteliğinde çözüm sağlayabileceğine dikkat çekti.

Pazarlama verilerinin birleştirilme fikri tanıdık gelse de Singular’ın Lyft, Yelp, Airbnb, Linkedln, Symantec, Zynga, Match ve Twitter gibi bir dizi büyük şirketle çalıştığı ve daha önce 20 milyon  dolarlık bir yatırım aldığı düşünüldüğünde fikri en iyi yöntemle hayata geçirdiklerini gözler önüne seriyor.

Singular aynı zamanda mobil, web ve çevrimdışı mod kullanımı sağlaması yanı sıra tüm analiz sistemlerini birleştirmesi ile müşterileri için vazgeçilmez olma iddaasını sürdürüyor.

Güncel İçerikler