Bulduysan, 1.2 milyon TL değerleme ile Tarvenn’den yatırım aldı

Her biri eşsiz bir koda sahip etiketler ve künyeler aracılığıyla, bulunan bir şeyin sahibine ulaştırılmasını sağlayan Bulduysan.com, İstanbul merkezli uluslararası yatırım ve danışmanlık firması Tarvenn’den 1.2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Üzerimizde taşıdığımız değerli eşyaların sayısı bir bir artarken, iş ve şehir hayatı yoğunluğu değerli eşyalarımızı kaybetme riskini arttıyor. Kaybettiğimiz değerli eşyayı düşürmüş olabileceğimiz her yerde arıyor, ardından unutma ihtimalimiz olan tüm kurum ve kuruluşları devreye sokuyor ve bilgilendiriyoruz. Fakat çoğunlukla sonuç alamıyoruz. Kaybettiğiniz değerli eşyaları bulmanız için akla gelen ilk çözüm olmak için yola çıkan Bulduysan.com, kaybolan değerli eşyalarınızı hatta evcil hayvanınızı sizlerle yeniden buluşturuyor.

Kaybettiğinde bulunabilmesi için Etiketle

Dünya’da ve Türkiye’de yapılan araştırmalar gösteriyor ki; bireyler kayıp bir eşya bulduklarında yüzde 75 oranında eşyanın sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Her yıl on binlerce eşya; havalimanları, toplu taşıma araçları, ticari taksiler ve halka açık alanlarda unutuluyor ancak çoğu zaman bulunan eşyalar sahiplerine ulaştırılamıyor. Bulduysan.com’un getirdiği yenilikçi ve pratik çözüm sayesinde değerli eşyalarınızı bulan bireyler sizinle rahatça iletişim kurabiliyor ve eşyanıza yeniden sahip olabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken farklı boyutlarda ve renk seçeneklerinde hazırlanmış etiketleri veya anahtarlıkları kullanmak.

Etiketle, aktive et, kaybettiysen endişelenme

Bulduysan.com’u kullanmak çok kolay. Satış noktalarından ya da Bulduysan.com üzerinden ulaşabileceğiniz farklı boyutlarda ve renk seçeneklerinde hazırlanmış etiketleri veya anahtarlıkları satın alarak istediğiniz bir nesnenin üzerine yapıştırıyorsunuz veya takıyorsunuz. Sonrasında Bulduysan.com üzerinden, sizin ve bir yakınınızın iletişim bilgisini vererek hızlı bir aktivasyon gerçekleştiriyorsunuz. Herhangi bir üyelik gerektirmiyor veya hizmet ücreti ödemiyorsunuz. Eşyanız kaybolduğunda bulan kişi 08504800080’i arar ya da Bulduysan.com üzerinden kayıp bildirimi yaparsa; sistem etiket sahibine SMS ve e-posta ile bildirimi gerçekleştiriyor. Kayıp eşya sahibi ve bulan kişi kendi aralarında teslimatı gerçekleştiriyor ya da Bulduysan.com çağrı merkezi alım ve teslim işlemi için kargo organize edebiliyor.

Güncel İçerikler